ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Свято Світлого Христового Воскресіння

Служіння в Кашперівці

 

Гарним видався день на свято Світлого Христового Воскресіння. В цей день в помісній церкві «Філадельфія» село Кашперівка що поблизу Козятина на Вінниччині було призначено як зазвичай  на десяту годину ранку. Ніщо не завадило діткам прийти та послужити Господу хто піснями, а хто віршами. Можливо для них це було останньою репетицією перед завтрашнім дитячим фестивалем «Воскресіння Христа» на який вони збиралися приїхати. Але так чи інакше було дуже приємно спостерігати за тим, як по дорослому діти віднеслися до святкового богослужіння. Не залишися осторонь і дорослі які також своїми піснями та віршами служили Господу. На завершення святкового недільного богослужіння єпископ Петро Миколайович Залізний звернувся до всіх присутніх братів та сестер зі Словом Божим та запросив всіх до ревної молитви подяки Богу за Його Світле Воскресіння та просили миру Україні. По завершенні святкового богослужіння за солодощами та чаєм діти щасливо щебетали один з одним та дорослі радісно розмовляли поміж собою. Допоможи нам Боже завжди бути такими радісними та щасливими.

Валерій Влачига

 

Бердичівська «Філадельфія» святкувала

 

Дуже незвичним видалося недільне богослужіння цієї неділі. Хоча воно було як завжди в назначений час, а це о десятій годині ранку. Задовго до його початку почали приходити брати та сестри. Хто для репетиції, а хто просто в очікуванні свята. Зал потроху наповнювався людьми, а багато хто підходили до служителя щоб сказати, що вони також бажають послужити чи то піснею чи віршем. Розпочав святкове богослужіння пастор цієї церкви Валерій Юрійович Влачига передавши слово єпископу по Житомирщині Олексію Володимировичу Забєліну. Після чого всі разом співали пісень прославляючи Воскреслого Христа. Кожен присутній бувши переповнений радістю Воскресіння намагався служити Богу. Тож починаючи від найменших діток до старших людей, всі служили Богу співом, віршами та сценками. Дуже захопливим виявився виступ дитячого служіння, за яке відповідає Тетяна Дмитрівна Волотовська, було помітно як діти хвилювалися переживаючи разом з дорослими сцену Воскресіння Христа. Дітки зодягнені в одяг часів Ісуса Христа намагалися виглядaти дорослими і як дорослі намагалися вести себе на сцені. З сльозами радості на очах брати та сестри затамувавши подих слідкували за їх виступами. Не залишилися в стороні і молодь та старші люди. На протязі трьох годин брати та сестри радісні та щасливі проводили святкове Богослужіння слухаючи тих, які ділилися Словом Божим і настановами Господніми. Нехай допоможе нам Бог щоб частіше так проводили наші служіння.

Василь Поліщук

 

Служіння на свято Пасхи в Підгородньому

 

Рано вранці ще  навіть не розвиднилося, як почали збиратися брати та сестри помісної церкви «Вефіль» село Підгороднє що поблизу Бердичева. Ранішнє богослужіння на свято Світлого Христового Воскресіння погодилися провести о п’ятій годині ранку. Розпочав свято пастор помісної церкви, помічник єпископа з питань благодійності Володимир Миколайович Залізний, який ділився Словом Божим та свідченнями любові Божої. Кожен із присутніх не хотів залишитися невдячним Богу, тому починаючи від найменших до найстарших всі приймали участь в святковому богослужінні, хто піснею, а хто віршем, чи свідченням. По завершенні такого благословенного та радісного служіння брати та сестри переповнені миром та любов’ю, радістю та благословенням ще довго спілкувалися один з одним за щедро накритим святковим столом. Допоможи нам Господи і надалі слідувати за Тобою та шукати Лиця Твого.                                                                                                                       

Володимир Кліщук

 

Пасхальне служіння в Озадівці

 

На свято Світлого Христового Воскресіння  регіональний єпископ Петро Миколайович Залізний в супроводі пастора Бердичівської церкви «Філадельфія» Валерія Юрійовича Влачиги, відвідав святкове ранкове богослужіння помісної церкви «Відкрите серце» село Озадівка. Приємно було бачити як люди незважаючи на темряву біля п'ятої години ранку сходилися до Благодійного центру «Відкрите серце» де й відбулося святкове богослужіння. Брати та сестри мали дуже радісний вигляд і коли приходили радісно вітали: «Христос Воскрес!» на що їм відповідали: «Воістино Воскрес!». Коли пастор помісної церкви Василь Олексійович Юрчук розпочав служіння то люди ревно молилися та бажали прославити Бога за воскреслого їм Спасителя Ісуса Христа. Окрім інших проповідників ділився Словом і присутній на служінні регіональний єпископ Петро Миколайович, який прочитавши текст із Євангелії про Воскресіння Ісуса побажав присутнім братам та сестрам бути гідними своєму покликанню, своїм життям прославляти Воскреслого Христа. Служили разом Господу, а також багато хто з присутніх також постаралися послужити хто віршем, а хто піснею. По завершенні святкового богослужіння ніхто і не збирався іти до дому, тому що як це робиться завжди в цій помісній церкві після святкових богослужінь накривають стіл і як одна сім'я спілкуючись разом продовжували славити Бога.

Сергій Юрчук

 

Святкове служіння в Обухівці

 

Дуже по особливому брати та сестри церкви «Преображення» с. Обухівка що на Бердичівщині підготувалися до святкового богослужіння, яке було назначене на п'яту годину ранку. Ще за довго до початку богослужіння, темними вулицями брати та сестри почали сходитися, та прийшовши в дім молитви радісно вітали: «Христос Воскрес!», їм радісно  відповідали: «Воістину Воскрес!». На свято Світлого Христового Воскресіння в церкву «Преображення» прибули гості. Серед них: єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін, якого супроводжували пастор Коростишівської церкви «Хліб живий»,  Василь Михайлович Демець з дружиною Оксаною. Розпочав святкове богослужіння, щиро та сердечно привітавши присутніх зі святом Світлого Христового Воскресіння пастор помісної церкви  Микола Михайлович Залізний. Тож не дивно що святкове богослужіння трохи затягнулося. Всі гості мали можливість поділитись Словом Божим та своїми переживаннями. Всі присутні брати та сестри також радісно служили Воскреслому Христу піснями та віршами, тож радісні та щасливі ще довго по завершенню богослужіння спілкувалися та ділилися своїми переживаннями.

Олександр Залізний

Зустріч служителів Житомирщини

В першу суботу квітня, а саме 1 числа 2017 року. В приміщенні Інституту (центру християнської освіти) місто Бердичів зібралися пастори Житомирщини, завітав на зустріч і регіональний єпископ Петро Залізний. Розпочав нараду єпископ по Житомирщині Олексій Забєлін запросивши всіх присутніх до молитви. Служителі під час своєї зустрічі звершили цілий ряд молитов за різні служіння такі як дитяче, молодіжне, жіноче, соціальне, місіонерське і т.д. Не забули пастори помолитися за наш народ України, за мир, спокій і благополуччя. Звершили молитву і за вісімнадцятий щорічний дитячий фестиваль «Воскресіння Христа», щоб Господь змилувався і допоміг провести це свято і щоб воно було для слави Божої. Близько чотирьох годин пастори провели в молитві та спілкуванні, обговорили цілий ряд насущних питань, в тому числі і, перереєстрація статутів і т.д., одним словом говорили про все, що стосується життя та служіння церкви. Служителі назначили під час спілкування день вшанування пам'яті Михайла Миколайовича Залізного на 22 квітня 2017 року о 10.00, провести служіння. Саме тоді виповнюється два роки, відтоді як Господь покликав до Себе пастора Михайла Миколайовича. Тож запрошуємо Вас приєднатися, і разом з нами поклонятися та прославляти Спасителя.

Василь Поліщук

Відпочинок для родин учасників АТО

Добро. Доброта. Доброчинність...
Слова, що не мають ціни!
Чи ми розумієм величність
Бездонної їх глибини?
Микола Купрій.


Саме такі слова відносяться до тих людей, які намагаються зробити занадто багато, адже безумовно це для них важлива справа. Можливо, є інші справи які є необхідними і важливими, але саме благодійники поклали на себе цей тягар, служити людям - служачи Богу. На прохання керівника Бердичівського благодійного фонду «Оберіг 26» Ірини Леонідівни Піскун, Благодійна організація «Відкрите серце» на чолі з її засновником і директором Петром Миколайовичем Залізним, домовилися з керівником Благодійного центру «Віфанія» що в селищі Поляна Закарпатської області Василем Федоровичем Райчинець, організували дев'ятиденний, оздоровчий відпочинок у Карпатах для сімей учасників АТО. Близько 10 сімей разом 27 людей з дітьми з 22 по 31 березня, мали нагоду безкоштовно відпочити та оздоровитись в чудовому закарпатському селищі Поляна, що поблизу Сваляви. Програма перебування була дуже насиченою і цікавою. Батьки разом з дітками мали нагоду побувати на термальних джерелах в Берегово, де змогли вдосталь поплавати в басейні. Також була незабутня подорож до мукачівського замку, особливо раділи діти, адже такого вони ще не бачили. В музеї замку вони ознайомились з народним ремеслом Закарпаття, побачили народне мистецтво закарпатського краю. Проживали відпочиваючі в благодійному центрі «Віфанія», де мали нагоду куштувати смачні закарпатські страви приготовлені з любов'ю доброзичливим персоналом центру. Кожний день для учасників АТО та їх сімей були запропоновані екскурсії у видатні і цікаві місця Закарпаття. Також стала незабутня зустріч з закарпатськими побратимами, які разом захищали нашу Батьківщину на сході країни, багато було згадано за чашкою кави, згадали ті часи коли разом і в дощ, і в мороз, і в вітер були далеко від своїх рідних і близьких і молились одному Богові щоб повернутись до дому живими і здоровими. Зустріч була короткою але незабутньою. Всі екскурсії супроводжував водій Михайло, який цікаво розповідав про своє чудове Закарпаття, і тому всі з задоволенням слухали свого гіда. Родини учасників також піднімалися і побували в горах де змогли встановити прапор Бердичева, який було видно з долини, підтверджуючи те що ми одна родина, одна країна. Відпочинок пролетів дуже швидко, але він назавжди залишиться в серцях тих, хто недавно був охопленим страхом перед невизначеністю. Всі залишились дуже задоволеними та радісними. Ще раз хочеться подякувати нашим щирим благодійникам, які з любов'ю надали можливість відпочити, оздоровитись та побути зі своїми родинами на Закарпатті. Низький уклін Вам, дорогі наші благодійники та організатори відпочинку.


Василь Поліщук