ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Христос воістину Воскрес!

"А дня першого в тижні прийшли вони рано вранці до гробу, несучи наготовані пахощі, та й застали, що камінь від гробу відвалений був. А ввійшовши, вони не знайшли тіла Господа Ісуса. І сталось, як безрадні були вони в цім, ось два мужі в одежах блискучих з'явились при них. А коли налякались вони й посхиляли обличчя додолу, ті сказали до них: Чого ви шукаєте Живого між мертвими? Нема Його тут, бо воскрес!"( Лк. 24:1-4)

Щиро вітаємо всіх зі святом Великодня!

В ці святкові дні зичимо щоб Христове воскресіння принесло багато хороших перемін у житті християн насамперед, а останні в свою чергу несли звістку Його перемоги над смертю всім тим, хто ще не має особистих відносин з Господом. Нехай благословіння та Мир Христовий завжди перебуває у ваших домівках.

                                                                                      Христос Воскрес!  

                                                                                 Воістину воскрес!

Леслі Мастерс на молодіжному служінні

Якщо ми говоримо про відносини в сучасній культурі, ми повинні задатись питанням, чи сприяє соціальний устрій цивілізації духу розвитку справжньої любові.

Об'єктивне спостереження за життям сучасного суспільства не викликає сумніву, що любов у основних її проявах (агапе - вольова любов, філео - братська любов, сторге - сімейна любов, эрос - страстна любов) - це відносно рідке явище, і сьогодні їх місце в більшості випадків зайняте значною кількістю різних форм псевдо любові, які насправді є багаточисельними формами розкладання любові.

Молодь наших церков, живучи в сучасному світі, не хоче йти на компроміси і піддаватись ворожим нападкам, та перевернутим поняттям. Тому 7 березня відбулась молодіжна зустріч, ціль якої насамперед, було обговорення сучасності у між статевих відносинах, бажання відновити правильне бачення, і притримуватись вічних цінностей, які закладенні у Слові Божому на цей рахунок.

Хід служіння можна окреслити двома напрямками це прославлення, у якому вела присутніх музична група церкви «Віфанія», і дискусія на вище згадану тему, яку очолювала Леслі Мастерс - місіонер з США.

 

Свято жінок

Восьмого березня церква Філадельфія провела служіння до міжнародного жіночого дня, на яке були запрошені жінки-інваліди з союзу інвалідів міста Бердичева. Пастор церкви Олексій Забєлін розпочав служіння насамперед з молитви, далі з найжирішими побажаннями привітав жінок з наступаючим святом. Згодом привітати всіх присутніх на зібранні жінок мали можливість студенти з Української Євангельської Телогічної Семінарії, на чолі з деканом стаціонарного відділення Горбунова Павла. Семінаристи служили присутнім своєю грою на музичних інструментах, і мали також слово для привітання.Слова про Христа завжди мають бути основними словами, які повинні злітати з уст християн. Бог зробив чудовий подарунок усьому людству, віддавши свого Сина на хрест. По закінченню цієї зустрічі присутні в залі жінки отримали подарунки, але при цьому всі ще раз пригадали, що найкращий подарунок зробив саме Господь.