ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




В Новий Рік з молитвою

Думаю, для кожного з нас не секрет, що зустріч Нового Року являється одним з найбільших святкувань, на яке довго чекають, до якого довго готуються, і яке, на жаль, швидко закінчується... Молодь церков Бердичева також не залишилась осторонь, і мала можливість відчути, більше того навіть створити святковий настрій на весь вечір, який дійсно пройшов дуже швидко, однак, залишився в пам'яті надовго.

Зустріч Нового Року цього разу включала в себе три основних частини: відкриття вечору, Новорічної Молитви, а також розважальної частини. Відкриття вечору включало в себе привітання усіх учасників, святковий фуршет та Новорічний салют.

Одразу після півночі розпочалась основна частина вечору - Новорічна молитва з прославленням. Повели молодь у молитві студент музичної кафедри Української Євангельської Теологічної Семінарії Христиченко Рома, який разом з групою служили усім присутнім в залі і закликали подякувати Богу за прожитий рік, і в радості зустріти наступаючий.

Молодь церкви «Вефіль» прийняла естафету і всі продовжували поклонятись Богу в піснях та молитвах. На всіх учасників вечору чекали приємні сюрпризи, багато спілкування, а також розважальна частина, яка стала завершенням Новорічного вечору.

Бородін Андрій

З Різдвом Христовим та Новим Роком

«Я ось благовіщу Вам радість велику, що станеться людям усім,

бо сьогодні в Давидовім місті народився для Вас Спаситель, Який є Христос Господь». (Лука 2:10-11)

Благодать Вам і мир від Бога Отця і Господа Ісуса Христа! Єпископ та служителі Житотомирського обласного управління Союзу вільних церков християн Євангельської віри України сердечно вітають Вас зі світлим Різдвом Христовим та Новим 2011 роком. Дві тисячі років назад в світі відбулася дивна подія: в маленькому містечку Віфлієм народилося Дитя; з вигляду звичайнісіньке Дитя, це - був довгоочікуваний Месія, Бог, прихід кого на землю був передбачений в Священному Писанні, Біблії, за сотні літ до цього пророками. Він прийшов з надзвичайною місією - вмерти за нас, щоб подарувати нам повірившим в Нього вічне життя.

Хоча людство було освідчено великим вченням Любові, яку приніс на землю Спаситель, воно дуже часто сповідувало ненависть, жорстокість, зазнаючи тим самим багато бід. Сьогодні ми, мабуть, як ніхто відчуваємо це. Країна пожинає плоди свого сімдесятилітнього боговідступництва, переживаючи глибоку кризу, економічну і моральну. І все-таки у нас є надія! Світ не бездушний і густий, ним управляє Всюдиприсутній і Всемогутній Бог, Якому не байдужі наші біди. Він чекає від нас щирого навернення до Нього. Він в силі спасти Україну, дати мир нашим серцям і оселям, працю та спокій - втратившим надію, огиду до наркотиків та алкоголю - залежним від них. Він любить нас! Тому і віддав Свого Однородженого Сина на страждання і муки заради грішників.

Ми щиро дякуємо нашого Господа переглядаючи прожитий рік, в якому переживали радість і смуток, хвилювання і потіху, зустрічали труднощі і успіхи у житті, однак у всьому ми бачили Господню руку допомоги, керівництва та благословення. Для народу Божого це був благодатний рік для праці на ниві Божій. Господь відкривав двері для проповіді Євангелії, з Його допомогою ми могли допомагати інвалідам, сиротам, багатодітним та малозабезпеченим людям. Від всього серця бажаємо Вам рясних Божих благословінь в різдвяні дні, нехай це світле Християнське свято стане для Вас часом тихої, довірливої розмови з Господом. Нехай благословить Вас Спаситель, щоб ви прийняли Його і слідували за Ним; в цьому - призначення людини, та сенс її життя. Нехай народжений в Віфлєємі благословить Вас, Ваші сім'ї та родини.

Жіноча зустріч

18 грудня, суботнього дня, в приміщенні церкви «Філадельфія» відбулося з`їздне жіноче служіння. Послухати основного спікера Світлану Глуховську, приїхали жінки з різних церков житомирського краю. Це були дружинини служителів ЖОУСВЦХЄВУ, сестри, які в церквах займаються певним служінням, а також усі бажаючі жінки.


Основна тема, яка розглядалася була присвячена: «Налагодженню особистих відносин з Богом». Ця сфера життя, для багатьох християн залишається інколи незвіданним до кінця шляхом, який в собі приховує величезну низку благословінь та задоволення в Божій присутності.


Після обіду, кожна учасниця мала відведений час для особистої молитви та роздумів. Також жінки мали можливість ділитися свідченнями, і в тісному колі шукати відповідей на різні актуальні запитання.


Організатор зутрічі, помічник єпископа з питань жіночого служіння, дружина пастора церкви - Олена Силка говорить: «Подібна зустріч для жінок - це ціла знахідка. Завдяки зустрічам ми можемо більше дізнатися про своїх сестер в Господі, пережити разом радощі життя, та розділити труднощі, більше того - це благословенний час для спільної молитви»