ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Медикаменти для союзу інвалідів

детальніше

Два благословенних дні на Хмельниччині.

Єпископ Петро Миколайович Залізний та ректор Української Євангельської Теологічної Семінарії доктор  Анатолій Володимирович Глуховський і один із служителів Київської церкви «Примирення» Єфим Шикович Фінгерман відвідали Хмельниччину. Служителі прибули в суботу до міста Кам’янець – Подільський і в той же вечір відвідали зібрання помісної церкви «Скинія Давида». Брати та сестри радо зустрічали гостей.

До початку зібрання служителі провели зустріч з духовною радою церкви на якій розглянули ряд питань стосовно життя та служіння церкви. Рада церкви одноголосно звернулися з прохання про рукопокладення Валентина Івановича та Наталії Святославівни Горячок на пасторське служіння. Після чого на богослужінні всі члени церкви одностайно підтвердили що бажають щоб брат Валентин з дружиною Наташею були пасторами цієї помісної церкви так як випробувальний період один рік вже минув.

Єпископ Петро Залізний зачитавши декілька місць Святого Писання дав настанову і разом з ректором Анатолієм Глуховським та церквою звершили молитву рукопокладення. Завершували служіння вітаннями та молитвами подяки Господу. В вечері гості разом з служителями мали ще довге до пізньої ночі спілкування проте як краще працювати на ниві Божій щоб більше та більше не спасенних пізнали Господа.

Наступного дня, тобто в неділю на ранкове зібрання помісної церкви «Скинія Давида» поспішали брати та сестри а також запрошені гості. Тіснувато було в залі де зібралися разом щоб дякувати Бога за пройдений один рік, через який Господь допоміг пройти. Різне відбувалося в житті церкви, це був рік випробувань та становлення але Господь був завжди з нами кажуть брати та сестри. В небо до Святого Бога лунали молитви подяки, пісні які прославляли Господа та вірші. Гості які приїхали з Києва та Бердичева, а також місцеві служителі з декількох різних церков міста Кам’янець – Подільського щиро та сердечно дякували Бога та вітали братів і сестер помісної церкви з роковинами. По завершенні святкового недільного богослужіння було продовження свята за святковим столом.

До святкування долучився і єпископ по Хмельниччині від Всеукраїнського союзу християн віри євангельської - п’ятидесятників брат Ростислав Миколайович Мурах, який запевнив що вони також будуть допомагати та підтримувати служіння церкви «Скинія Давида» та особисто пастора Валентина Івановича Горячок. День закінчувався, а так хотілося, щоб свято продовжувалося, бо на жаль сьогодні не так багато і не так часто відбуваються такі свята. Благослови нас Господь.

 

Поїздка до Красилова

8 травня в неділю єпископ Петро Миколайович Залізний, помічник єпископа з питань дитячого служіння пастор церкви «Відкрите серце» села Озадівка Василь Олексійович Юрчук, а також група молоді в кількості восьми чоловік мали нагоду відвідати церкву «Голос вічної любові» в місті Красилові, що на Хмельниччині.

Недільне богослужіння розпочав пастор помісної церкви Юрій Вікторович Богуславець, який представив усіх гостей і закликав до спільної молитви. Наступною частиною служіння було прославлення, яке просто не могло залишити байдужими присутніх, воно об'єднало всіх навколо Ісуса Христа. Одним з учасників організованої групи прославлення був Христиченко Роман, який являється студентом музичного відділення Української Євангельської Теологічної Семінарії.

Проповідь Божого слова завжди була, є і залишиться невід'ємною частиною християнського служіння. Цього недільного ранку першим до помісної церкви в Красилові, з певним посланням зі слово Божого, звернувся Андрій Бородін, молодіжний пастор по Житомирщині, який говорив про те, що в життя християн часто приходять різні спокуси, і головне завдання віруючих, намагатися з Божою підтримкою не піддаватися їм. «Спокуса - це приваблююча наживка, за якою переховується смертельний гачок. Найважче в цьому випадку, набратися мужності і не проковтнути наживку» - говорив Андрій. Наступним проповідником був Василь Юрчук. Основне його послання полягало в тому, що ми як християни маємо виконувати Божу волю, але головне в цій справі, якраз полягає в тому, що кожен має почути поклик Господа. І тому відповідно віруючі мають бути завжди готовими відчувати цей поклик і, що не менш важливо - відгукнутися на нього. Помічник єпископа також наводив ще багато цікавих прикладів, які дуже влучно ілюстрували те, що він намагався донести до своїх слухачів.

Завершуючим служіння був Залізний Петро, який поділився з братами та сестрами своїми переживаннями, що надовго закарбувалися в пам'яті від поїздки до Південної Африки на Третій Лозаннський конгрес. Особливе враження залишилося від відчуття єдності, яке відчувалося навіть тоді, коли люди були зовсім з інших країн, інших національностей, і говорили на різних мовах. По закінченні єпископ звершив молитву. Гості та місцеві мали можливість знайомитися ближче, обговорити те, що чули і що бачили під час служіння, передати вітання перед тим як розійтися.

Таким чином служіння скінчилося... Але день лише розпочинався, так як однією з цілей поїздки було знайомство та спілкування з тамтешньою молоддю. Отже після служіння молоді послідовники Христа з різних церков зібрались разом за спільним столом під відкритим небом неподалеку від міста, в селі Щиборівка в сім'ї Миколи Дмитровича Карнауха - диякона церкви. В цей чудесний час спілкування молодь прославляла Христа Ісуса піснями, ділилися свідченнями, навіть планували якійсь майбутні зустрічі та спілкування. Командні ігри на відкритому повітрі, деякі спортивні змагання та конкурси, веселий настрій та щирі посмішки, дискусії за чашкою чаю та солодощами - все це сприяло покращенню відносин молоді між церквами.

весь фотоальбом