ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Свято зішесття Святого Духа

На другий день святкування зішесття Святого Духа в місті Бердичеві відбулося святкове з'їздне служіння. Господь був милостивий до нас і послав після довгих днів спеки похмуру погоду і деколи навіть пускався невеликий дощик. Що й принесло немалу радість людям які так чекали дощу та налаштувалися на те що буде знову спека. Але Бог заздалегідь попіклувався про Свій народ і спеки не було. Служіння було призначене на одинадцяту годину, але ще з самого ранку вже почали сходитися та з'їжджатися брати та сестри з різних церков які бажали служити Господу.

На свято прибули старші пресвітери по Житомирщині, Вінниччині та Полтавщині відповідно Олексій Володимирович Забєлін, Валерій Мойсеєвич Бабій та Андрій Сергійович Зібров, а також ректор Української Євангельської Теологічної Семінарії доктор Анатолій Володимирович Глуховський. Пастори та служителі з церков Житомирщини, Вінниччини, Хмельниччини, Полтавщини, Київщини та Волині.

Приміщення Інституту (центру християнської освіти) міста Бердичів наповнилося братами та сестрами які бажали побути в присутності Божій та отримати Слово від Господа. Розпочав святкове богослужіння закликавши до щирої молитви пастор Київської церкви «Дорога життя» Михайло Олександрович Лапченко. Співом служили групи з помісних церков «Філадельфія» місто Романів та «Філадельфія» місто Бердичів. На свято прибув також почесний єпископ засновник Союзу вільних церков християн євангельської віри України Володимир Сергійович Глуховський, який говорив Слово від Господа.

Протягом майже чотирьох годин продовжувалося молитовне богослужіння на якому Бог використовував своїх глашатаїв даючи їм говорити Слово навчання, настанови та підтримки. Господь також давав Слово своїм сосудам через яких говорилися одкровення Божі для життя та служіння церкви. Всі разом дякували Всемогутнього та просили в ревній молитві за потреби тих які заявили про це. Так хотілося щоб богослужіння не закінчувалося, але хочемо ми того чи ні потрібно коли приходить час відправлятися по домівках.

По завершенні святкового богослужіння брати та сестри ще довго не розходилися, а спілкувалися за чашкою чаю чи кави які так люб'язно були приготовлені нашими братами та сестрами з господарського служіння. Кожному було про що поговорити, поділитися настановами які отримали від Господа та почути поради своїх братів та сестер.

Молодь використала цей час щоб разом з служителями помолитися за хрещення Духом Святим і ті хто того бажали та чекали отримали і до пізнього вечора не розходилися бо бажали ще та ще спілкуватися. Дай Господи, щоб така ревність була в нашої молоді на протязі всього їх життя. Допоможи нам Боже дотримуватися Твоїх постанов та уставів щоб виконати Твої повеління.

Шоколад до Міжнародного дня захисту дітей

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей до Бердичева завітав президент благодійної організації "Відкрите серце" Петро Залізний. Від імені усіх членів організації він подарував дітям-інвалідам шоколадки, аби їхнє життя стало солодшим.

Петро Залізний, президент благодійної організації "Відкрите серце": «Наша благодійна організація "Відкрите серце", всі наші працівники дуже хотіли привітати всіх діток і щось смачненьке для них подарувати. Дяка Богу, нашу друзі з Києва благодійний фонд "Приятелі дітей" нам зателефонував, і ми сьогодні привезли сюди шоколадки.»

детальніше                        ВІДЕО

Вісім років Церкві «Христос для всіх» м. Полтава

Полтавська помісна церква «Христос для всіх» в травні відсвяткувала чергову уже восьму річницю від свого народження. В свій час молоде подружжя Андрій та Наташа Зіброви по завершенні навчання в Українській Євангельській Теологічній семінарії молилися та прислухалися до голосу Божого чекаючи відповіді куди Господи далі направлятися? Бог спровадив їх на місіонерську працю в місто Суми і там вони допомагали місіонерам працювати над відкриттям церкви. Але одного разу коли вони вже мали маленьку доньку Вєрочку, вони почули поклик Божий який направляв їх до міста Полтава. І не маючи нічого щоб могло їх затримувати, вони помолившись зібрали свої речі та поїхали до Полтави. Прибувши туди знайшли можливість зустрітися з єпископом який вислухав їх і сказав: що ви тут забули? Тут достатньо церков і вам не має що тут робити. Їдьте собі геть з Полтави. 

Спочатку прийшло розчарування, але сім'я Зібрових закінчивши семінарію навчилися довірятися Богу. І ось вони знову на колінах і знову просять Бога допомогти їм визначитися. Господь не забарився з відповіддю і сказав: довіртеся Мені. Молоді люди орендували квартиру і почали серйозно працювати. Були підйоми, спади, страждання, але Господь завжди був поруч. Добре пам'ятають перші плоди (покаяння) перші хрещення. Але все те вже далеко позаду. Господь благословив їх і вони народили ще й синочка Грішку. А Бог тим часом приводив та приводив людей до спасіння. Сьогодні це прекрасна церква яка має свою групу прославлення, дитячу недільну школу, школу для сімейних пар, диякона та служителів різних служінь. Досі церква «Христос для всіх» проводить богослужіння в орендованому приміщенні, але від самого початку моляться і збирають кошти щоб придбати земельну ділянку та будувати Дім молитви. І вочевидь Господь дає їм таку ділянку і віримо що з Божою допомогою вони досягнуть і того що побудують Дім молитви.

Уже два роки як сім'ю Зібрових Андрію та Наташі Бог благословив нести служіння старшого пресвітера по Полтавщині. Свято восьмих роковин з дня початку служіння пройшло дуже гарно бо брати та сестри зібралися для того щоб разом ревно молитися і дякувати Господа за всіх спасенних. Прославляли Бога від малого до великого, діти, молодь, дорослі, всі хто були присутні не залишилися байдужими а кожен в міру своїх можливостей прославляв Бога. Окрім братів та сестер помісної церкви прибули на свято і гості з далекого краю це друзі з Південно Африканської Республіки. На протязі всього часу служіння сім'ї Зібрових в Полтаві вони постійно спілкувалися та разом молилися, щоб Бог допомагав, і тому їх приїзд був ще одним благословенням для помісної церкви. Святкування закінчилось, а служіння продовжується і допоможи нам Боже і надалі покладати свою надію лише на Тебе, і довірятися лише Тобі.