ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Пасторський відпочинок в Озадівці

Думаю, що літо в уяві багатьох людей завжди асоціюється з відпочинком. Більшість людей в Україні на протязі року заощаджують кошти для того, щоб влітку разом з сім'єю поїхати відпочити на березі Чорного або Азовського моря, або подихати гірським повітрям Карпат. Якщо ж говорити про відпочинок, Боже Слово каже нам «А день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх» (Вих.20:10). Тобто з самого початку, Бог хотів, щоб попри всю зайнятість буденними справами, один день в тиждень людина повністю посвятила для Господа і відпочинку.

Отже, відпочивати потрібно, тим більше людям, які віддали себе на служіння Богу - служителям. І, можливо якраз коли на вихідні дні всі відпочивають, не доводиться відпочивати пасторам, тому що перед ними стоять певні цілі та задачі - служіння Богу та людям. Тому в благодійному центрі «Відкрите серце» села Озадівка пройшов відпочинок, і всі відпочиваючі були служителі з дружинами та дітьми. Це був хороший час різних дискусій і бесід, молитов і прославлення Бога свідченнями в звичайному спілкуванні. Це був якраз саме той час, коли відпочинок був присвячений духовному зростанні, обговоренням різних проблем і переживань і просто кількаденного відпочинку на свіжому повітрі і в оточенні близьких по духу людей.

Андрій Бородін

Духовий оркестр з Чернівців на Житомирщині

Одного гарного сонячного дня, коли проходила молодіжна конференція «Ми обираємо життя в перемозі» в приміщенні благодійного центру «Відкрите серце» с. Озадівка з'явилися гості, які приїхали послужити Господу та присутнім там молодим людям. Це були брати та сестри з Чернівецької області. Двадцять шість чоловік також мали можливість прийняти участь у конференції, для того, щоб Господнє Ім'я прославилося, через їхній прекрасний спів та ті музичні таланти, якими наділив їх Бог. Більше того, крім музичного гурту, гості здивували своїх слухачів чудовим духовим оркестром, який виконував гімни та пісні для Божої слави.

Молодь з  захопленням насолоджувалися співом та музикою і спостерігали, як майже такі ж юні брати та сестри славили Бога на музичних інструментах. Того ж дня в вечері в приміщенні помісної церкви «Філадельфія» м. Бердичів брати та сестри і всі хто почувши про приїзд гостей прийшли. Всі присутні мали можливість чути проповідь Слова Божого, насолоджуватися співом та грою духового оркестру на музичних інструментах. Бог щедро поблагословив. це кілька годинне богослужіння, яке видалося таким коротким. Присутні не хотіли розходитися по домівках бо хотілося, щоб служіння продовжувалося і продовжувалося. Благослови Господи всіх тих братів та сестер, які подолали не близьку дорогу щоб разом з нами служити Господу.

Молодежная конференция в Озадовке

Вот уже девятый год подряд на территории благотворительного центра «Открытое сердце» села Озадовка на Житомирщине проходит ежегодная молодежная конференция под девизом «Мы выбираем жизнь в победе». Молодежные конференции в Озадовке - это сочетание увлекательных служений, назидательных программ и семинаров, а также активного отдыха.

Каждый год на конференцию съезжается христианская молодежь с разных городов Украины, таких как Полтава, Киев, Житомир, Львов, Бердичев и другие. Всегда приятно видеть, что молодые люди находят интересным служить Богу, жить так, как велит им Слово Божье, заводить новых друзей, служить друг другу и просто находится в христианском обществе.

Важно отметить, что одними из спикеров конференции были Павел Львович Горбунов, академический декан Украинской Евангельской Семинарии Богословия. «Познание Бога» - с семинаром на такую тему выступал Павел Львович. Основное послание заключалось в том, что познание Бога - это процесс всей жизни, больше того, познание Бога должно является отправной точкой для всего остального.

Алексей Владимирович Забелин, проректор УЕСБ - говорил о важном принципе «сеяния и жатвы» в жизни верующих. Естественно, что человек сеет, то он и пожнет в конечном результате. Исходя из этого, Алексей Владимирович призывал слушающих сеять лишь добрые поступки и дела, следить также за словами, которые мы говорим окружающим.

Также в этом году отличительной чертой встречи было общение на протяжении всей конференции с чудесной командой из Канады во главе с Райаном Солмонсом (Ryan Salomons). Конадская молодежь, как всегда умело и с большой отдачей участвовала в проведение конференции. Ребята из разных стран всегда находили общий язык, даже не смотря на то, что переводчика иногда рядом могло и не быть. Определенные партнерские отношения с этой командой молодежи длятся уже не один год, и являются действительно большим благословением для нас, украинцев.

Більше фотографій         Андрей БОРОДИН.