ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Хто ввірує й охриститься - буде спасенний

Під таким гаслом пройшло святкове богослужіння на березі чудового водоймища в селі Озадівка поблизу благодійного центру «Відкрите серце». Бог дав чудову сонячну днину. Брати та сестри прибули на берег щоб разом дякувати Господа та бути свідками як дев'ятеро молодих людей будуть складати обітницю служити Богу чистою, доброю совістю. Старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін звернувся до присутніх зі Словом Божим а також дав настанову тим які бажали заключити завіт з Богом через Святе водне хрещення по вірі. Після ревної молитви служителі зайшли до води і звершили таїнство хрещення. Після чого були знову настанови від служителів тепер вже як новим членам Тіла Христового тобто Церкви, а також подарунок кожному хто заключив завіт з Богом Святе Писання та чудові квіти. Потім перше в їх житті таїнство причастя Тіла і Крові Господа нашого Ісуса Христа. І знову вітання, вітання, вітання та солодкий стіл. Ще довго не хотіли розходитися бо приємно бути дітям Божим разом. Благослови нас Господи.

Бердичівські інваліди знову з ліками

Що залишається робити цим людям, коли про їхні проблеми згадують і намагаються вирішити? Звісно, молитися, аби Бог завжди покровительствував починанням усіх, хто небайдужий до чужого горя. Відтепер члени Союзу інвалідів Бердичева та Бердичівського району знову з ліками: президент благодійної організації «Відкрите серце» Петро Залізний вивантажив 11 коробок із засобами проти бронхіту і пневмонії, очними й серцевими ліками, ліками від тиску і засобами, що впливають на вестибулярний апарат – усього на 105 тисяч гривень.

детальніше

Відвідини Полтавщини

Зїздне служіння

На минулих вихідних, саме тоді, коли святкували Преображення Господнє, в суботу 20 серпня єпископ Петро Миколайович Залізний, а також заступники єпископа Михайло Миколайович Залізний, Силка Сергій Валерійович та Олена Миколаївна, а також пастор церкви «Віфезда» Лялюк Сергій Миколайович та пастор церкви з смт Глеваха Паюсов Сергій Володимирович мали змогу відвідати зїздне богослужіння, яке відбувалося на Полтавщині.

З самого ранку, молитовний будинок церкви «Братська любов» наповнився хвалою, так як група прославлення та всі, хто прийшли на служіння почали співати та прославляти Господа. Увійшовши до середини, відчувалася дійсно та атмосфера радості про яку писав Давид у своїх псалмах «Я радів, як казали мені: Ходімо до дому Господнього!» (Пс.121:1). Ще однією радістю був також візит Миколи Федорова, який приїхав з Білорусії, і розповів насичену історію свого життя, і те яким чудесним шляхом Бог спас його, коли Микола знаходився ще в місцях позбавлення волі.

Також гість, крім свідчення про своє життя, ще й ділився словом Божим з присутніми. Основне його послання полягало в тому, що ми маємо бути уважними до Голосу Божого, до того що Він скаже, і не пропустити часу коли Господь дійсно бажає нас відвідати... Микола базувався на віршах зі священного Письма, які Ісус проговорив, мовби звертаючись до Єрусалиму. «Якби ти зрозуміло хоч у цей день, що потрібне для миру [твого]; тепер же це сховане від очей твоїх.... бо не зрозуміло ти часу відвідин твоїх...» (Лук.19:42, 43). «Якби тільки люди прийняли Його, як Месію, це послужило б до їх миру. Однак вони не визнали, що Він джерело світу. Що робити нам, щоб не пропустити часу, коли Ісус захоче відвідати нас?» - з такими словами звертався до слухачів Проповідник. Наступного дня, в неділю усі гості, пастори церков Житомирщини розїхались по різних церквах Полтавщини, послуживши словом на богослужінням.

Молодіжне служіння

Наче не так давно в Полтаві пройшов перший молодіжний музичний фестиваль «Ісус обєднує людей», який і дійсно обєднав в собі молодь з багатьох областей України, в тому числі і з Житомирської. Це був чудовий час для того, щоб прославити Бога в колі нових друзів, послужити один одному своїми талантами. Молодь наших церков, під час святкування Преображення Господнього, знову змогли відвідали Полтаву, і мали спільне молодіжне служіння. Зустріч розпочалася з короткого представлення та знайомства молоді між собою, після чого кожен з присутніх мав чудову нагоду схилитися в молитві та прославленні перед Богом. Христиченко Рома, студент Української Євангельської Теологічної Семінарії, був лідером команди прославлення, яка також в приїхала в Полтаву, щоб послужити тамтешній молоді.

Невідємною частиною будь-якої молодіжної зустрічі, ми гадаємо має бути час для дискусій або роздумів над Словом Божим. Сьогодні маючи низку запитань, ми, християни маємо міркувати над тим, як нам виживати в оточуючому нас суспільстві, і залишатися при цьому світлом і сіллю для цього світу. А для цього нам потрібно завжди перебувати у відносинах з Отцем: «Коли ж ходимо в світлі, як сам він є в світлі, то маємо спільність одне з одним, і кров Ісуса [Христа], його Сина, очищує нас від усякого гріха» (1Iван.1:7). Якраз тема спільності, або іншими словами тема служіння один одному і була темою для роздумів цього вечору. На протязі всієї бесіди молодь мала можливість у невимушеній атмосфері задавати питання, спілкуватися і знаходити для себе потрібні відповіді.

Жіноче служіння

Попри зайнятість всіх в служіннях та зустрічах, які відбулися на минулих вихідних на Полтавщині, помічник єпископа з питань жіночого служіння Силка Олена Миколаївна зуміла знайти час, для того щоб зустрітися з дружинами служителів для спільної молитви та спілкування. Важливо відмітити, що ця зустріч була першою в Полтавському краї.

Після кількох годин проведених у спілкуванні, сестри могли поділитися своїми переживаннями, сподіваннями та всім, що хвилювало їх. І як часто це буває, міркуючи та радячись з іншими можна отримати відповіді на хвилюючі питання. Закінчуючи цю зустріч, сестри в спільній молитві подякували Господу за наданий шанс та просили Його ласки на майбутнє.