ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




На Житомирщині пройшло свято жнив

Свято жнив, або як ми звикли говорити в наших церквах «жатва», це свято, яке пов'язане не лише з плодами землі, а можливо, в якійсь мірі нагадування віруючим про те, що їм би також не завадило приносити плоди своїм життям... У свій час єврейський народ, збираючи врожай, перший сніп пшениці приносив до храму в знак подяки Господу.На мою думку, «свято жнив» сьогодні - це хороша нагода подякувати Богові за врожай, який ми маємо.. Разом з тим, це час, коли варто передивитись власне життя, проводячи духовну паралель з плодами землі, і якщо духовних плодів справді не вистачає - «вирощувати» їх в своєму житті. А тепер давайте разом подивимось, як пройшло свято жнив у деяких церквах нашого Житомирського Обласного Управління.

Церква «Філадельфія» м. Бердичів

Того недільного ранку 9 жовтня 2011 року ще за кілька годин до початку ранкового богослужіння почали приходити брати та сестри які приносили різні плоди овочів та фруктів щоб прикрасити виставковий стіл. Гарно прикрашений стенд різнокольоровими плодами осені, прекрасний каравай та велика біблія. На свято завітав заступник єпископа колишній пастор цієї церкви нині пастор церкви «Преображення» с. Обухівка Михайло Миколайович Залізний і помічник єпископа з питань молодіжного служіння пастор церкви «Відродження» м. Бердичів Сергій Валерійович Силка та не сам а з братами та сестрами своєї церкви. Перед служінням прибув і пастор церкви «Великого доручення Господа Ісуса Христа» м. Бердичів Руслан Валерійович Волков. Бог щедро благословив служителів і вони передаючи Слово Боже закликали присутніх до ревної молитви подяки. І всі разом щиро дякували Бога та просили Божого благословення на подальші дні.

Церква «Голос вічної любові» м. Красилів Хмельницька область.

На запрошення пастора церкви Юрія Вікторовича Богуславець в неділю 9 жовтня раненько вирушив екіпаж з Бердичева до Красилова. Єпископ Петро Миколайович Залізний з старшим пресвітером по Житомирщині Олексієм Володимировичем Забєлін та помічниками з питань молодіжного та дитячого служіння відповідно Сергій Валерійович Силка та Василь Олексійович Юрчук прибули на свято «ЖНИВ», з Хмельницька прибув заступник старшого пресвітера по Хмельниччині Віталій Іванович Ястремський. Брати та сестри радо зустрічали гостей, і всі разом діти, молодь та дорослі прославляли Бога.

Церква «Відкрите серце» село Озадівка.

В неділю 16 жовтня 2011 року з ранку почали приходити брати та сестри щоб приготувати та прикрасити стенд для свята «ЖНИВ». Перед богослужінням прибули помічники єпископа з питань благодійності та молодіжного відповідно Володимир Миколайович Залізний та Сергій Валерійович Силка, а також група молоді з церкви «Філадельфія» м. Бердичів та диякон Володимир Петрович Кліщук, а також пастор церкви з Бердичева Володимир Данилович Мазурець. Всі разом дякували Господа та по завершенні богослужіння накрили святковий стіл і ще довго спілкувалися та прославляли Бога.

Церква «Вефіль» село Підгороднє.

В другій половині дня 16 жовтня 2011 року зійшлися брати та сестри щоб разом подякувати Бога за всі Його щедроти та благословення. За хліб насущний та хліб духовний Слово Боже. Прибув на свято старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін з помічником єпископа з питань дитячого служіння Василь Олексійович Юрчук та пастор церкви з Бердичева Володимир Данилович Мазурець. Всі разом діти та дорослі щиро та ревно дякували Господа. Доречі на свято завітав також єпископ Петро Миколайович Залізний з своєю сімє'ю та диякон церкви «Філадельфія» Володимир Петрович Кліщук.

Гадаю, що свято подяки Богу за врожай, пройшло також на славу Богу і в інших церквах нашого об'єднання, які не були згадані. Нехай Господь допоможе нам завжди бути вдячними Йому, і «вирощувати» духовні плоди у власному житті, як це робив пророк Авакум: «Коли б фіґове дерево не зацвіло, і не було б урожаю в виноградниках, обманило зайняття оливкою, а поле їжі не вродило б, позникала отара з кошари і не стало б в оборах худоби, то я Господом тішитись буду й тоді, радітиму Богом спасіння свого!» (Ав.3:17-19)

дивитись усі фотографії

Сергій Ткачук

Третя Всеукраїнська конференція християнської місії «Гедеон»

Благословенні сонячні дні в половині вересня були свідками того, що в місті Бердянську Запорізької області зібралися брати гедеонівці зі своїми помічницями на третю Всеукраїнську конференцію.

Прекрасне місце вибране саме для проведення такої конференції, щоб працівники які, так багато трудяться мали можливість побувати біля моря бо ж місце де проходила конференція було на самісінькому березі моря. До речі в Україні працює сто п'ятдесят два загони Всесвітньої місії «Гедеон», делегати від яких і з'їхалися на конференцію. Від нас представниками поїхали: Василь Олексійович Юрчук, відповідальний за третій регіон, в який входить сім загонів, що покривають Житомирську та Рівненську області та двоє братів гедеонівців з своїми помічницями - це Володимир Миколайович та Валентина Василівна Залізні та Володимир Петрович і Наталія Михайлівна Кліщук.

Працівники місії ревно молилися та благословляли наших делегатів, бажаючи їм не тільки розповісти на конференції, як Бог благословляє наш Бердичівський загін, а також привезти багато свідчень якими будуть ділитися делегати. Прекрасно підібране чудове місце проведення та благословенна атмосфера зустрічі з братами та сестрами гедеонівцями з усієї країни зробили свою роботу. Бог щедро поблагословив наших делегатів які повернувшись розповіли про все що бачили та почули і разом дякуючи Господа з новими силами та з ревною молитвою продовжують нести людям благу вістку. Благослови Вас Господь!

Прощальна зустріч

Дуже часто в нашому житті відбуваються речі про які ми не знаємо що й думати. Іншими словами чомусь стається так як стається, а не так як ми хочемо. Повертаючись з відрядження до України з Норвегії, єпископ Петро Миколайович Залізний та старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін трохи затрималися в міжнародному аеропорту «Бориспіль», тому що в цей день відправлявся на постійне місце проживання до Сполучених Штатів Америки наш брат, відповідальний редактор газети «Євангельська нива», диякон церкви «Філадельфія» м. Ружин, молодіжний пастор по Житомирщині Андрій Олександрович Бородін. Трохи проведено часу разом, коротка молитва і важкі хвилини прощання. Хоча всі розуміємо що це лише на якийсь час він їде, віримо що буде приїздити в гості, але важко відпускати тих, хто посвятили свої найкращі роки, свою молодість для Господа. Шкода що такі працівники залишають нас, але всі ми розуміємо що для кожного свій час і свій шлях. Тож молимо Бога щоб благословив нашого брата Андрія там де він буде і допоміг йому залишатися вірним Спасителю.