ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Молодь посвятила ніч Господу

«Пильнуйте й моліться, щоб не впасти на спробу, бадьорий бо дух, але немічне тіло». (Матв.26:41) В ніч з 24 на 25 лютого в приміщенні молитовного будинку помісної церкви «Філадельфія» м. Бердичів відбулася нічна молитва молоді. Молоді брати та сестри зібралися ввечері щоб перш за все подякувати нашого Господа Ісуса Христа, за Його милість та милосердя, за те, що викупив їх дорогою ціною, ціною крові Єдинородного Сина. За те, що Господь кожного з них врятував і дарував їм пізнати Його як свого особистого Спасителя та Господа. На протязі всієї ночі молоді люди щиро та сердечно дякували Святого Бога, співаючи пісень, читаючи Слово Боже, та на колінах в молитві поклонялися Творцю та Спасителю. Молилися не тільки за себе, а й за своїх друзів які ще не знають Господа і не отримали спасіння. Молилися щоб Бог звільнив їх знайомих, ровесників, від гріховних кайданів (алкоголь, наркотики, розпуста, жорстокість) щоб молодь була вільна і незалежна від гріха. Молодь молилася також за свій духовний ріст, щоб мати бачення та йти за Господом, щоб бачити цілі перед собою та досягати їх, щоб вистояти перед спокусою гріха, щоб жити в Ім'я та для слави Господа. Ми ввіряємо своє життя в руки Господа нашого і Спасителя Ісуса Христа бо Він є: «Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене». (Iван.14:6) Молодь погодилася з 30 на 31 березня знову посвятити ніч для Господа. Молитва відбудеться за адресою: м. Бердичів вул.. П. Комуни 58. Якщо ти бажаєш поклонятися та служити Господу запрошуємо робити це спільно.                                                                                                                                                                                                                                                                                   Відповідальні: Олександр Тищенко та Валерій Влачига.

Могутня сила, маленького Євангелія

У половині лютого цього року якраз на свято «Стрітення» до Бердичева завітав із Києва Юрій Іванович Журавель, який координує діяльність місії "Гедеон" в Україні. Він послужив Словом Божим у церкві «Преображення» с. Обухівка Бердичівського району, після чого розповсюджували Слово Боже в районній лікарні, а потім мав щире, відверте спілкування із Бердичівськими гедеонівцями. Спочатку протокольна зустріч на якій відзвітували що зроблено та що планується, а потім спілкування за чашкою кави. До пізньої ночі засиділися брати гедеонівці та сестри помічниці разом із запрошеними служителями помісних церков. Кожен хотів засвідчити та поділитися переживання від служіння. На завершення брат Юрій Іванович Журавель звершив молитву подяки та благословив Бердичівських гедеонівців. Після чого разом з відповідальним за третій регіон (в який входить Житомирська та Рівненська області в яких вже вісім загонів) Василем Олексійовичем Юрчук відправився в місто Малин для відкриття чергового загону. Це вже 154 загін "Гедеону" в нашій державі. А всього вони діють у 194 країнах і тільки на території України уже безкоштовно розповсюдили понад 37 мільйонів Євангелій - в лікувальних і навчальних закладах, на вокзалах, у військових частинах, готелях, тюрмах та інших багатолюдних місцях.

Пропонуємо розповідь брата Юрія Івановича Журавель про великі благословення цієї праці та могутню силу Святого Писання. - Президент Всесвітньої асоціації "Гедеонове братство" Кезін Фуллер визначив для себе і для всіх гедеонівців світу мету - до 2020 року дарувати по сто двадцять мільйонів Євангелій щорічно. Його підтримали брати у різних країнах. Останнім часом щороку поширюється близько 70-80 мільйонів. Тобто з кожним нашим подихом і стуком нашого серця у світі вручається в середньому два примірники цієї безцінної Книги. Ставиться завдання: показник майже подвоїти. Це непроста справа, але з Господньою допомогою її можна виконати. Потрібно тільки за неї молитися і докладати усіх старань, відповідно подвоївши кількість фінансів для друкування Слова Божого і зусилля братів та сестер, які Його поширюють. Може виникнути питання: "А для чого в Україні більше Євангелій? Адже вони і так є практично у кожній сім'ї, та ще й по декілька примірників". Це справді так. Мені відомо, що ваш невеличкий загін "Гедеону" за час своєї діяльності уже розповсюдив на Бердичівщині близько одного мільйона двісті тисяч Євангелій. Але ми зараз говоримо про міжнародні масштаби поширення благовістя. Уявімо собі величезну країну Китай, де понад мільярд населення. Теперішніх коштів, які жертвуються у всьому світі на друк Євангелія, не вистачить, умовно кажучи, щоб припало хоча б по одній такій книзі на тисячу китайців. Так що велика і благородна мета потребує великої праці. Можна також почути думку, що не всі однаково сприймають євангелізацію та її можливості. Так розуміє своє християнське покликання Гедеонівське братство всього світу. Тому ним вирішено у недалекому майбутньому довести показник щорічного вручення Євангелій до ста мільйонів. Для цього необхідно кожного року нарощувати кількість їх поширення на 5-7 мільйонів. Задля досягнення мети брати постійно моляться, активно співпрацюють з церквами, які б жертвували кошти для друкування Нових Заповітів та направляли все нових і нових благовісників для їх розповсюдження. У перспективі Україна сама потурбується про цю потребу. З часом, коли кількість загонів "Гедеону" збільшиться на Україні буде своя національна місія і вона самостійно вирішуватиме всі питання щодо тиражування і поширення живого та могутнього рятівного Слова Божого - тих маленьких Євангелій, які здатні проникнути через тюремні мури, розбити кайдани гріха і визволити поневолених ним людей для нового вільного життя разом з Ісусом Христом у серці.

А в суботу вісімнадцятого лютого брати гедеонівці з третього регіону зїхалися в місто Коростень для спілкування. Керівники Юрій Іванович Журавель та Василь Олексійович Юрчук в приміщенні коледжа «Святого Якова» радо зустрічали гостей та на протязі всього дня суботи мали можливість відверто поспілкуватися про всі проблеми та негаразди в гедеонівському служінні, а також поділилися щасливими моментами служіння. Кожен присутній мав можливість висловитися та отримати необхідні відповіді на всі питання які турбували. Не хотіли брати роз'їжджатися, але час вимагає свого, тож брати після ревної молитви повернули по своїх домівках.

Президент Бердичівського загону «Гедеон» Влачига Валерій Юрійович

 

 

Скайп конференція

На протязі шести років молодь нашого обласного управління мають спілкування з молодими людьми з Канади. Тамтешні молоді люди знаходять різноманітні способи, щоб працювати та відкладати частину коштів для того, щоб хоча б раз на два роки приїхати до України і провести якийсь час з молодими людьми тут, на Україні. Коли прибуває молодь з Канади, ми проводимо спільно різні проекти(вивчення англійської мови, спільна євангелізація, різні програми для дітей). Ось цього разу відповідальний за молодіжне служіння на Житомирщині Сергій Юрчук ініціював скап конференцію, яка пройшла і залишила певний спогад в памяті молоді. Варто сказати, що молодь домовилася між собою і надалі разом молитися один за одного та за спільні проекти.