ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




З'їздне богослужіння

У суботу 18 серпня 2012 року у молитовному будинку помісної церкви "Преображення" село Обухівка поблизу Бердичева, пастор Михайло Миколайович Залізний, відбулося святкове з'їздне богослужіння наших церков по Житомирщині. Задовго до початку святкового богослужіння до молитовного будинку почали сходитись та приїздити брати та сестри з різних церков Бердичева, Житомира, Чуднова, Коростишева, Романова, Ружина та інших міст. Коли настав час для початку богослужіння, розпочав його, закликавши всіх присутніх до молитви старший пресвітер по Житомирщині, пастор церкви "Філадельфія", Олексій Володимирович Забєлін, по завершенні прославлення яке доречі дуже чудово провела група з Романова, єпископ Петро Миколайович Залізний закликав до молитви подяки Богу, після чого була надана можливість гостям послужити словом. Через уста проповідників Дух Святий научав, докоряв, направляв та виховував присутніх у праведності.

В проміжках між проповідями присутнім служила група прославлення церкви "Філадельфія", м. Романова. Основним проповідником був пастор Володимир Григорович Шушкевич який проповідував на тему прощення. Впродовж понад 4 годин присутні на богослужінні брати та сестри насолоджувались присутністю Духа Святого. По завершенні основної частини святкового служіння, всі присутні продовжили спілкування за щедро накритими столами.

                                                                                                        Валерій Влачига

Дивитися відео

Пасторський відпочинок

На цілу неділю з 13 по 18 серпня відчинив свої двері благодійний центр «Відкрите серце», для того щоб прийняти на відпочинок сім'ї пасторів та служителів Житомирщини. Старший пресвітер Олексій Володимирович Забелін попіклувався про те щоб сім'ї пасторів та дияконів змогли відпочити. І здавалося що навіть сама природа піклувалась про те щоб сім'ї служителів відпочили.

На протязі всього тижня дощило, а це означало що нікому не було потреби йти на город щоб копати картоплю. І навіть в благодійному центрі більше часу проводили в приміщенні, а це значить могли більше молитися, співати та спілкуватися разом. Інколи за бесідою засиджувалися навіть далеко за північ. Був час щоб відіспатись, був час для молитви, був час для співу і був час почути один одного, зрозуміти один одного, був час уділити увагу сім'ї бо дітки були з нами, і можна було погратися з ними в різні ігри, а їм так кортіло погратись з дорослими і вони досягли своєї мети. Свіже повітря, вільна програма, смачна їжа, кавуни ти солодощі підсилювали відчуття та розуміння що сам Бог попіклувався про цей відпочинок. Шкода тільки що не всі служителі змогли прибути на відпочинок, а ті хто хоча на кілька днів приїхав змогли відчути благодать Господню та Боже піклування. Тож підводячи підсумок, можна сміливо сказати що відпочинок пройшов на відмінно. Всі хто мали таку нагоду провести кілька днів у благодійному центрі щиро та сердечно дякували Бога та організаторів за благословенний відпочинок і з новими силами до праці на ниві Божій. Благослови Вас Господь.

                                                                                                    Валерій Влачига

Обучение на Полтавщине

На протяжении трёх дней с 7 по 9 августа в Полтаве прошло библейское обучение для пастырей, служителей и церковных лидеров Полтавщины. Братья и сёстры с радостью уделили время для того, чтобы прослушать благословенные семинары. Старший пресвитер по Полтавщине Андрей Сергеевич Зибров приложил немало усилий чтобы обучение произошло. Он позаботился о том, чтобы прибыли гости из Великобритании с города Лестер, чтобы арендовать помещения под проведение мероприятия и так далее. Конечно ему помогали братья служителя.

Семинары проводил преподаватель-пастор Оди Акату. Очень занимательные и интересные темы "Ученичество" и "Личный евангелизм" ободрили участников конференции к личному духовному росту и практическому евангелизму. Более пол сотни служителей разного ранга посетили конференцию. Да поможет Господь чтобы всё услышанное на семинарах было действительно обучением от Господа, которое принесёт свои плоды для Царства Божьего.

                                                                                           Наталья Зиброва