ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Народженні перемагати

Пишу вам, юнаки, бо перемогли ви лукавого (1Ів. 2:13)


Ми обираємо життя в перемозі. Саме ці слова стали слоганом та темою чергової щорічної молодіжної конференції яка проводилась з 21 по 25 червня 2017 року, на базі благодійної організації "Відкрите серце" с. Озадівка, поблизу Бердичева. Варто сказати, що кожна наступна зустріч не схожа на попередню. Метою конференції було духовне збагачення та об'єднання молоді різних євангельських церков. Постійне гасло конференції "Ми обираємо життя в перемозі" символізує насамперед перемогу над гріхом в усіх його проявах у всіх ситуаціях життя. І щоб, йдучи за Христом, який Переміг одного разу й назавжди, молодь продовжувала жити в тій перемозі, яка була звершена Ним. Молоді люди з різних церков Житомирщини дуже раділи зустрічі один з одним, знову бачучи знайомі обличчя. Під час підготовки до конференції було звершено багато молитов, які були почуті Богом і не залишились без Його відповіді. Організатори цього заходу поставили собі за мету створити всі умови, щоб Бог діяв і проявлявся так як Йому це буде угодно, та щоб кожен хто приїхав сюди отримав від Бога Слово особисто для себе.
На урочистому служінні з приводу відкриття конференції була звершена молитва лагословення старшими братами служителями, в якій пастори просили щоб наш Небесний Батько допоміг у цей не простий час молодим християнам не дивлячись ні на які труднощі триматись Слова Божого та виконувати Його Волю. Бог благословив нас під час конференції чудовим одкровенням Божого Слова через спікерів конференції. Хочеться трохи про нихрозказати. Одним із них був єпископ Житомирського обласного управління союзу вільних церков християн євангельської віри України Олексій Забєлін, а також пастор Бердичівської церкви «Філадельфія» Валерій Влачига, і молодіжний лідер Олександр Залізний. Це люди різного віку, освіти, місця проживання, досвіду і т.д., але Господь зробив таким чином що всі семінари перепліталися і доповнювали один одного ніби різнокольорові ниточки у візерунку вишиванки, разом складаючи прекрасну гармонію Божої мудрості. Це було під твердженням особисто для мене що Господь керує цим заходом.
На протязі усієї конференції молодь мала змогу не тільки відвідувати семінари та служіння але й проводити час у активному відпочинку та відкритому спілкуванні один з одним. Щовечора група молоді організовувала перегляд християнських фільмів інша частина збиралась у холі приміщення та за чашкою ароматної кави або чаю відбувались бесіди, де молодь ділилась враженнями від почутого на семінарах, задавала питання братам які проводили ці семінари та разом молилась.
 Наприкінці цієї конференції молодь об'єдналася в молитві за те, щоб надбані зерна Божої мудрості принесли добрий плід у їх власне життя та у життя оточуючих їх молодих людей, щоб зустрівшись у наступному році засвідчити про велику Божу милість та ласку. Наприкінці урочистого закриття конференції всі присутні в залі пастори, а їх було девять, були запрошені єпископом Олексієм Забєліним звершити рукопокладення брата Олександра Залізного на служіння молодіжного пастора, що й було вчинено. Учасники конференції відправлялись по своїх домівках з деяким сумом, тому що розлучались із друзями. Але вони втішались надією, що в наступному році вони матимуть змогу знову зустрітись на черговій конференції у благодійному центрі «Відкрите Серце» в Озадівці.

Слава Богу за молодіжну конференцію яку Він рясно благословив.

Сергій Ткачук

Свято в Полтавській церкві «Христос для всіх»

Неділя 18 червня 2017 року в Полтаві, була чудовим по справжньому літнім днем. Сонечко радісно світило і ніби запрошувало всіх людей покидати домівки та виходити святкувати. Для братів та сестер Полтавської церкви «Христос для всіх» це був дуже особливий день. Бо саме в цей день, вони святкували чотирнадцяту річницю з дня народження помісної церкви. Доречно сказати, що з Господньої ласки чотирнадцять років назад, розпочинав служіння цієї помісної церкви, нинішній єпископ по Полтавщині Андрій Сергійович Зібров, який і по сьогодні несе служіння старшого пастора цієї помісної церкви. Тож сьогодні свято подяки Святому Богу за благословення на шляху в чотирнадцять літ. Щоб привітати братів та сестер помісної церкви, на свято прибули гості з Сум, Миргорода та інших церков. Основним проповідником на святі був пастор церкви «Христос для всіх» із міста Суми, Іван Іванович Лемак, який прибув до Полтави з дружиною Євгенією Олександрівною. Бог щедро поблагословив цей день, це свято і це служіння, а також всіх присутніх на ньому. Група прославлення по особливому сьогодні вели присутніх в прославленні Господа, через Слово проповідника Бог по особливому говорив до всіх присутніх на святі. Після чого були спогади ласки Божої та благословінь, які переживали брати та сестри помісної церкви під час проходження шляху довжиною в чотирнадцять літ. Ну і звісно святковий стіл, як же без нього. По завершенні святкового богослужіння присутні на святі ще довго пригощаючись зі святково з любов'ю накритого столу, радісно спілкувалися один з одним, ділячись благословеннями Божими.

Диякон Антон Кадюк

Соборне служіння на свято Трійці

Уже стало доброю традицією в наших служителів на великі християнські свята збиратися разом, щоб славити Господа. Є один цікавий вірш в Біблії, в якому сказано: «Бо один день у дворах Твоїх, аніж тисяча. Бажаю краще бути при порозі дому Божому, ніж жити в наметах безбожности »(Пс.83: 11). Пастори Житомирщини на запрошення єпископа Олексія Забєліна відгукнулися і зібралися разом на другий день свята Зішестя Святого Духа на апостолів, а саме 5 червня 2017 року, в приміщенні Інституту (центр християнської освіти) в місті Бердичів. Свято Трійці ще називають днем народження церкви. Церква - це не літургія. Церква - це живе спілкування з Богом і один з одним. Під час цього спілкування відбувається зміцнення нашого духу, душі і тіла. У Божому домі церква наповнюється силою Його. Для когось це не явні прояви, але Бог Своїм Духом присутній в зборах церкви і виробляє духовну дію: відновлення наших сил і наповнення Божою благодаттю. Сучасні християни дуже по різному ставляться до церкви. Для деяких першою і надважливою у списку виявляється церква. Виключають саме її інші сучасні християни. Адже Бог, згідно з Біблією, перебуває скрізь, думають вони, а значить я можу не піти в храм, в дім молитви, в збори, до церкви і провести час вдома і можливо постараюся приділити увагу і Богу. Так міркують багато. Наведений вище вірш Біблії з пісень царя Давида говорить про зворотне. Почувши запрошення піти до Господнього дому, серце царя наповнилося радістю. Чи можна чимось або на щось замінити дім Божий? Чи є аналог замість спілкування з церквою? Давид писав: «До святих, які на землі, що шляхетні вони - до них все жадання моє» (Пс.15: 3). Ми створені Творцем для спільного поклоніння Йому, від якого перетворюється наше життя і життя нашої родини. Виключаючи церкву зі свого списку, ти вимикаєш джерело життєзабезпечення твоєї душі і твоє життя поступово згасає. Краще виключити з нашого життя багато чого, але не церкву, тому що в церкві Бог, Який любить тебе і піклується про тебе. Тож сьогодні пастори та служителі і всі хто люблять Господа і бажають прославляти Його ймення зібралися разом, щоб отримати силу для служіння. Прибув на святкове соборне богослужіння і регіональний єпископ Петро Залізний. Декілька годин поспіль служителі церков, брати та сестри, всі присутні, щиро дякували та прославляли Господа і просили у Нього помазання та сили Духа Святого. На завершення соборного богослужіння всім присутнім було запропоновано чай, каву, солодощі. Смакуючи запропоновані солодощі брати та сестри ще довго спілкувалися та ділилися благословеннями Господніми. Тож допоможи нам Боже згідно Твого Слова та виконувати лише твою Божу волю.

Пастор Валерій Влачига