ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Різдвяне служіння в Озадівці

На свято Різдва Христового єпископ Петро Миколайович Залізний зі своєю дружиною відвідали святкове ранкове богослужіння помісної церкви «Відкрите серце» село Озадівка. Приємно було бачити як люди незважаючи на морозну зимну погоду сходилися до будинку де й відбулося святкове богослужіння. Брати та сестри мали дуже радісний вигляд і коли служитель розпочав служіння то люди ревно молилися та бажали прославити Бога за посланого їм Спасителя. Окрім інших проповідників ділився Словом і присутній на служінні єпископ який прочитавши текст із Євангелії про народження Ісуса побажав присутнім братам та сестрам бути гідними своєму покликанню, своїм життям прославляти народженого в Віфлеємі.

Служила своїм співом Богу та присутнім і дружина єпископа Віра Федорівна, а також багато хто з присутніх також постаралися послужити хто віршем, а хто піснею. По завершенні святкового Різдвяного богослужіння ніхто і не збирався іти до дому, тому що як це робиться завжди в цій помісній церкві після святкових богослужінь накривають стіл і як одна сім'я спілкуючись разом продовжували славити Бога.
                                                                                                                    Валерій Влачига

Новорічне служіння

Початок нового 2013 року єпископ Петро Миколайович Залізний з своїми заступниками та помічниками провів у церкві «Преображення» с. Обухівка поблизу Бердичева. В перший день Нового року прямо з ранку на дев'яту годину єпископ з старшим пресвітером по Житомирщині Олексієм Володимировичем Забєліним та помічниками з питань молодіжного та жіночого служіння відповідно з Сергієм Валерійовичем та Оленою Миколаївною Силка і помічником з питань благодійного служіння Володимиром Миколайовичем Залізним прибули в молитовний дім. Куди ще за довго до початку богослужіння почали приходити брати та сестри для яких було дуже важливо почати Новий рік з молитви. Люди бажали отримати Боже благословення і настанови через Слово Боже. Бог використав пасторів і через Своє Слово щедро наставляв та благословляв присутніх. Всі щиро та сердечно відкривали свої серця перед Богом та сердечно молилися. На протязі декількох годин проходило святкове богослужіння в якому був час дякувати, був час поклонятися, був час звертатися з проханнями до Святого Бога. На завершення першого у цьому році богослужіння єпископ запросив присутніх подякувати Бога за Віру Гнатівну дружину заступника єпископа пастора помісної церкви, якій в цей день виповнилося п'ятдесят років. Після молитви помічник єпископа з питань жіночого служіння Олена Миколаївна привітала сестру Віру від правління Житомирського обласного управління гарним букетом червоних роз. Ну а далі як завжди вітання, вітання та вітання.
                                                                                                                     

                                                                                                                     Валерій Влачига

Молодіжна новорічна молитва

В останню неділю 2012 року який відходив у вічність молодь наших Бердичівських церков вирішили зібратися на вечір щоб разом подякувати Всевишнього за пройдений благословенний рік, та щоб просити Господнього благословення та Божої ласки на наступний рік. Після прославлення було слово настанови для молоді від заступника єпископа пастора церкви «Преображення» Михайла Миколайовича Залізного.

Потім ще пісні та вірші ще словом настанови звернувся старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін. Відповідав за дане молитовне зібрання помічник єпископа з питань молодіжного служіння Сергій Валерійович Силка. Протягом декількох годин молодь співали, молилися та слухали Слово Боже, а також ревно від чистого серця молилися дякуючи Всемогутнього Бога. Всі присутні намагалися по можливості послужити та прославити Господа. 
                                                                                                                         Сергій Ткачук