ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Відвідини Бердичівської Філадельфії

В передостанню суботу та неділю травня, тобто 18, та 19 числа Бердичівську помісну церкву «Філадельфія» відвідав виконавчий директор Міжнародної благодійної організації «Глобальне сприяння - Україна» Гришаєв Ігор Петрович разом з своєю дружиною Тетяною. В суботу гість зустрівся з єпископом Петром Миколайовичем Залізним та старшим пресвітером по Житомирщині Олексієм Володимировичем Забєлін і разом відвідали благодійний центр «Відкрите серце» в селі Озадівка, де проводяться підготовчі роботи до відкриття літнього дитячого оздоровчого сезону. Після чого обговорили шляхи співпраці, як можуть разом донести до людей які ще не знають Господа, Його любов, а також як можуть разом послужити дітям, що прибудуть на оздоровлення. А вже в неділю на ранішньому богослужінні, після благословенної проповіді працівника Української Євангельської Теологічної Семінарії Радислава Івановича Тацюк, брат Ігор Петрович поділився їх працею в Індії, розповівши при цьому показуючи слайди як нелегко живеться людям у тій країні. Гість звернувся до всіх присутніх з проханням, бути завжди вдячними Богу, за все, що отримують і, що мають, розповівши, що мільйони людей у світі і того не мають. Також закликав всіх присутніх по можливості допомагати один одному і попросив завжди молитися один за одного. Після чого всі ревно та щиро в молитві зверталися до Всемогутнього Бога. Люди ще довго по завершенні богослужіння спілкувалися з гостями. Тож нехай допоможе нам Господь бути завжди готовими відкрити своє серце і підтримати тих хто має потребу.
                                                                                                             Валерій Влачига

Відвідини Ружина

В наступну після свята Світлого Христового воскресіння неділю єпископ Петро Миколайович Залізний з своєю дружиною Вірою Федорівною та доньками Юлією та Лесею в супроводі помічника єпископа з питань місіонерського служіння Валерія Юрійовича Влачиги, відвідали ранкове недільне богослужіння помісної церкви «Філадельфія» містечка Ружин на Житомирщині. Брати та сестри радісно зустріли гостей, які не так часто їх відвідують. Як виявилося це служіння мало бути дуже особливим, так як в ці дні виповнилося дев'яносто років сестрі Онісії Мифодівні Лініченко. Яка ще в двадцятилітньому віці пізнала Господа і Він її спас. Тобто на протязі сімдесяти років сестра Онісія служить Богу та звіщає благу вістку спасіння. Вже відійшов у кращий потойбічний світ її чоловік, який до речі на прикінці свого життя, також прийняв Ісуса в Своє серце, поховала сестра і молодшого сина, а старший проживає в Каліфорнії, сестричка сама одна і тому щодня мандрує вулицями міста свідкуючи людям про велику любов Божу. Тож і саму сестру Онисію Мифодівну в цій помісній церкві, щиро люблять та поважають всі без винятку, тому богослужіння затягнулося понад три години, тому що всі бажали, хто заспівати пісню, а хто вірша прочитати, так як сестра Мифодівна дуже любить співати для Господа та читає на пам'ять в свої дев'яносто літ дуже довгі вірші якими прославляє Господа. Звісно що до вітань долучилися і гості, було багато подяки Богу та молитов. Після богослужіння ще довго сиділи за святково накритим столом і спілкувалися про великі діла Божі. Тож допоможи нам Боже бути подібними до таких як Онисія Мифодівна та брати з них приклад як служити Богу.
                                                                                                                     

                                                                                                                         Сергій Ткачук


Чотирнадцятий щорічний дитячий фестиваль «Воскресіння Христа».

На другий день святкування Світлого Христового Воскресіння в понеділок шостого травня 2013 року в міському парку Бердичева відбулося чудове свято, влаштоване вихованцями недільних шкіл при церквах нашого Житомирського обласного управління Союзу вільних церков християн євангельської віри України. За довго до Паски діти почали готуватися, щоб в цей день прославити Господа та розповісти людям про те, що Христос Воскрес перемігши смерть, і дав вічне життя. На протязі всього часу підготовки зі слів відповідального за проведення фестивалю пастора церкви «Відкрите серце» село Озадівка, помічника єпископа з питань дитячого служіння Василя Олексійовича Юрчук, діти молилися та просили у Бога, щоб в цей день проведення фестивалю Господь дав гарну погоду, щоб люди могли прийти з дітками в парк та почути Слово спасіння. Ось і настав, після довгих днів підготовки, довгоочікуваний день. З самого ранку до парку почали прибувати люди. Деякі з них бачили що йде підготовка, підходили і цікавилися, що ж це має бути? Після чого телефонували своїм друзям та знайомим і запрошували їх прийти на свято. Коли настав час розпочинати фестиваль то в парку було по різних підрахунках: одні казали десь біля тисячі людей, а інші говорили, що всі дві тисячі людей є в парку. Це не означає, що всі вони стояли на літньому майданчику, але весь парк було озвучено і всі вони мали можливість прогулюючись з дітками по парку насолоджуватися виступами маленьких християн. Розпочинати чотирнадцятий фестиваль запросили: єпископа Петра Миколайовича Залізного, старшого пресвітера по Житомирщині Олексія Володимировича Забєліна та помічника єпископа з питань дитячого служіння Василя Олексійовича Юрчук. Служителі привітали всіх присутніх та звершили молитву подяки Богу за почуті дитячі молитви та закликали Боже благословення на проведення цього фестивалю та благословили всіх людей присутніх у міському парку. Після чого гурт з церкви «Філадельфія» м. Романів співом розпочали чотирнадцятий щорічний дитячий фестиваль «Воскресіння Христа». На протязі кількох годин лунали з дитячих вуст слова прославлення Воскреслого Христа. На завершення фестивалю дітки всі разом заспівали пісню: «Боже, я, молюсь за Україну». Варто сказати, що під час проведення фестивалю благодійна організація «Відкрите серце» люб'язно надала кожному учаснику подарунок м'яку іграшку, до речі якими благословили нас вже не в перше наші друзі з далекої Америки Олександр та Людмила Кравчук. Щоб створити атмосферу свята і для тих, хто були в парку, наш брат Сергій Ткачук взяв на себе місію переодягнувшись у костюм лева він дарував дітям надуті кульки, а також з багатьма із них фотографувався, що приносило для дітей не малу радість. І так радісні та щасливі хоч трохи і стомлені по завершенні всього повернулися до своїх домівок. Нехай допоможе Господь і благословить всіх, хто приймав участь, та всіх хто організовував це свято і допоможе і надалі проводити такі фестивалі. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
                                                                                                                   Валерій Влачига

     читати далі                             Відео