ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Відвідини Хмельниччини

Єпископ відвідав церкву Християнин

В неділю двадцять шостого травня Господь попіклувався про те, щоб гарно і ніжно світило весняне сонечко, після нічного дощику. І природа ніби сама запрошувала людей виходити з домівок і йти до церкви, щоб славити Боже Ім'я. Брати та сестри помісної Кам'янець Подільської церкви «Християнин», ще задовго до початку недільного ранішнього богослужіння почали помаленьку прибувати до молитовного будинку, щоб прославляти Господнє Ім'я. Кожен бажав розповісти своє свідчення слави Божої, поділитися своїми переживаннями Божого благословення. Бажаючих було так багато, що пастор Олександр Калінович Вершигора просив наступного разу поділитися своїми благословенням. На ранкове недільне богослужіння прибув і єпископ Петро Миколайович Залізний, який також бажав разом з братами та сестрами послужити та прославити Бога. З собою єпископ привіз благословенного проповідника пастора церкви «Віфєзда» місто Житомир Сергія Миколайовича Лялюка, через якого сьогодні Бог говорив до Своїх дітей, навчаючи та наставляючи їх. Дуже незвичним видалося цього разу богослужіння бо затягнулося далеко по обіді, але всі присутні відчували присутність Божу та бажали в ній перебувати. Тож нехай допоможе нам Бог, щоб ми щодня так шукали Лиця Господнього і перебували в Його благодаті та присутності.
                                                                                                                


Скинія Давидова святкувала третю річницю

В суботу 25 травня 2013 року по полудні до приміщення помісної Кам'янець Подільської церкви «Скинія Давидова» почали прибувати брати та сестри, щоб ще з суботи розпочати святкувати та дякувати Господа за третю річницю. Зала де проводять свої богослужіння ця помісна церква, вже наповнилася братами та сестрами як перед самим початком святкового богослужіння прибули ще й гості з деяких церков Кам'янець Подільського, а також із Чернівців. Прибув на це святкове богослужіння і єпископ Петро Миколайович Залізний в супроводі пастора Церкви «Віфєзда» місто Житомир Сергія Миколайовича Лялюка. Всі присутні бажали прославити Бога. Декілька годин продовжувалося святкове богослужіння після завершення якого ще довго брати, сестри та гості спілкувалися та прославляли Бога. Благодійна організація «Відкрите серце» село Озадівка, що в Бердичівському районі люб'язно надала для святкування свій батут для дітей, якого доставив туди єпископ. Під час богослужіння і ще довго по його завершенні діти насолоджувалися батутом, за що були щиро вдячні Богу. Коли задоволені діто то задоволені і дякують Бога і їх батьки. Тож нехай допоможе нам всім Господь бути завжди і за все Йому вдячними.


Марш сімї

В суботу 25 травня 2013 року єпископ Петро Миколайович Залізний в супроводі пастора церкви «Віфєзда» місто Житомир Сергія Миколайовича Лялюка відвідали місто Кам'янець Подільськ, що на Хмельниччині. На запрошення, заступника Духовної Ради міста, пастора церкви «Християнин» Олександра Каліновича Вершигори, гості мали можливість разом з прихожанами різних церков міста, прийняти участь в марші сімї, та пройтися колоною від міської ради в старе місто. Починаючи марш сімї, попереду колони йшов духовий оркестр, який виконував християнські гімни, за ними мами, що везли на візках своїх діточок, а далі вже дорослі та діти з католицьких, православних та протестантських церков, разом, радо марширували, сміливо вигукуючи про те, що сім'я створена Богом і закликали жителів та численних гостей міста дякувати за це Бога. Від самого початку ходи було об'явлено, що це не політична акція, а саме марш сімї. Поки йшли весь час в мегафон закликали чоловіків дякувати своїх дружин, а дружин закликали дякувати чоловіків, дітей закликали дякувати батьків та дідусів і бабусь. Господь попіклувався щоб цього дня була гарна погода, і тільки пізно ввечері коли вже всі розійшлися по своїх домівках пішов рясний дощ. На площі в старому місті куди прибули всі разом, було організовано помісними церквами всіх конфесій розваги для дітей та дорослих. Свято вдалося на славу. В першу чергу на славу Господу Богу, а також на славу сімї та сімейних цінностей. Благослови Боже щоб і надалі проводилися такі заходи.

                                                                                                                    Валерій Влачига

Відвідини Бердичівської Філадельфії

В передостанню суботу та неділю травня, тобто 18, та 19 числа Бердичівську помісну церкву «Філадельфія» відвідав виконавчий директор Міжнародної благодійної організації «Глобальне сприяння - Україна» Гришаєв Ігор Петрович разом з своєю дружиною Тетяною. В суботу гість зустрівся з єпископом Петром Миколайовичем Залізним та старшим пресвітером по Житомирщині Олексієм Володимировичем Забєлін і разом відвідали благодійний центр «Відкрите серце» в селі Озадівка, де проводяться підготовчі роботи до відкриття літнього дитячого оздоровчого сезону. Після чого обговорили шляхи співпраці, як можуть разом донести до людей які ще не знають Господа, Його любов, а також як можуть разом послужити дітям, що прибудуть на оздоровлення. А вже в неділю на ранішньому богослужінні, після благословенної проповіді працівника Української Євангельської Теологічної Семінарії Радислава Івановича Тацюк, брат Ігор Петрович поділився їх працею в Індії, розповівши при цьому показуючи слайди як нелегко живеться людям у тій країні. Гість звернувся до всіх присутніх з проханням, бути завжди вдячними Богу, за все, що отримують і, що мають, розповівши, що мільйони людей у світі і того не мають. Також закликав всіх присутніх по можливості допомагати один одному і попросив завжди молитися один за одного. Після чого всі ревно та щиро в молитві зверталися до Всемогутнього Бога. Люди ще довго по завершенні богослужіння спілкувалися з гостями. Тож нехай допоможе нам Господь бути завжди готовими відкрити своє серце і підтримати тих хто має потребу.
                                                                                                             Валерій Влачига

Відвідини Ружина

В наступну після свята Світлого Христового воскресіння неділю єпископ Петро Миколайович Залізний з своєю дружиною Вірою Федорівною та доньками Юлією та Лесею в супроводі помічника єпископа з питань місіонерського служіння Валерія Юрійовича Влачиги, відвідали ранкове недільне богослужіння помісної церкви «Філадельфія» містечка Ружин на Житомирщині. Брати та сестри радісно зустріли гостей, які не так часто їх відвідують. Як виявилося це служіння мало бути дуже особливим, так як в ці дні виповнилося дев'яносто років сестрі Онісії Мифодівні Лініченко. Яка ще в двадцятилітньому віці пізнала Господа і Він її спас. Тобто на протязі сімдесяти років сестра Онісія служить Богу та звіщає благу вістку спасіння. Вже відійшов у кращий потойбічний світ її чоловік, який до речі на прикінці свого життя, також прийняв Ісуса в Своє серце, поховала сестра і молодшого сина, а старший проживає в Каліфорнії, сестричка сама одна і тому щодня мандрує вулицями міста свідкуючи людям про велику любов Божу. Тож і саму сестру Онисію Мифодівну в цій помісній церкві, щиро люблять та поважають всі без винятку, тому богослужіння затягнулося понад три години, тому що всі бажали, хто заспівати пісню, а хто вірша прочитати, так як сестра Мифодівна дуже любить співати для Господа та читає на пам'ять в свої дев'яносто літ дуже довгі вірші якими прославляє Господа. Звісно що до вітань долучилися і гості, було багато подяки Богу та молитов. Після богослужіння ще довго сиділи за святково накритим столом і спілкувалися про великі діла Божі. Тож допоможи нам Боже бути подібними до таких як Онисія Мифодівна та брати з них приклад як служити Богу.
                                                                                                                     

                                                                                                                         Сергій Ткачук