ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




РІЗДВО ІСУСА ХРИСТА - СВЯТО ДІТЕЙ БОЖИХ!

Уці дні увесь християнський світ згадує Чудову подію в історії людства: Свято Різдва Христового. Це не просто свято, а свято особливої радості, радості з неба, «тому що нині народився вам у місті Давидовому Спаситель, Котрий є Христос Господь!», «слава у вишніх Богу, і на землі мир, у людях добра воля!» - так сповістили ангели пастухам, першим свідкам народження нашого Спасителя (Лк. 2:14). Свято Різдва Ісуса Христа - чергове питання для кожного християнина: чи справді в моєму серці є місце народженому Ісусу? Чи справді моя добра воля направлена до пізнання Господа? Чи цілком я співпричетний до Різдва Ісуса Христа - цієї найвеличнішої події на землі? На жаль, не зважаючи на радість Різдва у серцях щирих християн, приходить смуток від того, що при святкуванні Різдва навіть не згадують головну особу свята - Ісуса. Чи не є це прямим знущанням над самою ідеєю християнства?
Доводиться з гіркотою констатувати, що для багатьох людей це свято - лише чергова нагода повеселитися. Інші сприймають це свято, як якийсь чудовий народний звичай, що допоможе нам бути в якійсь мірі кращими. І не розуміють люди, що кращими без Христа стати неможливо!
Але є люди, істинні християни, які щиро вірять у кожне слово, кожну букву цієї події, що записана в Євангелії. Саме для них це справжнє Свято, справжня радість, про яку звіщали ангели пастухам. І сьогодні, у цей святковий день Різдва Христового, лунає проповідь про цю радісну, тобто євангельську, звістку. Нам не з'являлися ангели, як Віфлеємським пастухам, але й ми можемо пережити цю надзвичайну подію в своїх серцях і кожен - по особливому. Кожен християнин має своє особисте переживання від близькості з невидимим, але реальним Богом. Дорогий друже! Може ти ще стоїш осторонь цієї Різдвяної звістки, то невідкладно приєднуйся до тих, хто щиро шукає Бога. Я запевнюю тебе, якщо ти будеш робити свої кроки віри так, як заповідав Ісус Христос у Новому Заповіті, то обов'язково отримаєш відповідь від Бога і тверде засвідчення у своєму серці, що Бог живий, реальний. І Він не десь далеко, а поряд тебе, і хоче постійно перебувати Духом Святим у Твоєму серці. Нехай саме цьогорічне Свято Різдва Ісуса Христа стане для тебе особливим святом - твоїм особистим святом.
                                                                                                    Єпископ П.М.Залізний

 

 

Конференція для чоловіків

«Тому брати все більше намагайтеся утвердити ваше покликання та обрання, тому що роблячи так, ніколи не спіткнетеся.» (2 Петра 1:10).

В суботу 14 грудня в приміщенні церкви «Братня любов» м. Полтава відбулась перша чоловіча конференція на тему: роль чоловіка в сім'ї, служінні і суспільстві. На конференцію з'їхались брати з різних церков України, а саме з Харкова, Житомира, Бердичева та Полтави. На ній розглядались дуже важливі питання на сьогоднішній день. Увага була акцентована на тому що сьогодні християнина звідусіль оточують спокуси, які намагаються збити його з правильного шляху, але хто хоче залишитись вірним Господу, повинен керуватися в житті волею Бога. Спікерами конференції були пастор церкви Дмитро, старший пастор по Полтавщині Андрій Зібров, єпископ Житомирського обласного управління СВЦХЄВУ Петро Миколайович Залізний та пастор церкви із Харкова Микола Бурлацький який несе служіння серед циган. Перший доповідач пастор Дмитро доступно виклав матеріал по темі «Чоловік в служінні», він підкреслив: «Як ми можемо служити, - служити сім'ї, служити бідним і сиротам, нести радісну звістку, втішати і вдобряти». Наступні спікери Андрій Зібров та Петро Залізний поділились своїми думками як повинні нести себе брати - християни у суспільстві. У повсякденному житті наші дії не повинні схилити нас, а також людей навколо до нечистих думок, тому потрібно бути стриманими, відповідальними перед Богом за свою сім'ю (дітей, дружину). Більшість людей погоджуються що сімейні відносини справлять величезний вплив на суспільство, кажуть «яка сім'я, таке і суспільство». У всьому треба являти світло Христа. Пастор Микола із Харкова розповів, надаючи власний приклад, про відносини чоловіка в сім'ї. Бог благословив першу пару в едемському саду, і цим започаткував шлюбні відносини. Відносини між чоловіком та дружиною є святішими відносинами на землі. Бог дарував шлюб для збереження моральної чистоти та щастя людей. Перше місце повинно бути відведене для вічних цінностей, для виховання своїх дітей у вченні та настановах Господніх, щоб їхній сімейний вівтар не був занедбаний. По закінченню зустрічі було звершено молитву подяки та благословення за проведений час і спілкування, та молитва за Україну. В неділю 15 грудня єпископ Петро Миколайович Залізний та Сергій Миколайович Лялюк пастор церкви «Віфєзда» м. Житомира та Василь Олександрович Поліщук служитель церкви «Філадельфія» м. Чуднова відвідали недільні богослужіння в церквах Полтавщини.

Нові обрії

В суботу в ранці чотиринадцятого грудня єпископ Петро Миколайович Залізний в супроводі служителів Сергія Миколайовича Лялюка з міста Житомира та Василя Олександровича Поліщука з міста Чуднова направляючись до Полтави, по дорозі відвідали місто Черкаси завітавши до приміщення церкви «Благодать» в якому проходила зустріч семінар «Нових обріїв». «Нові обрії» - це національний християнський освітній проект, покликаний для допомоги церквам в здійсненні їх бачення. Гостей радо зустріли організатори семінару і надали можливість поділитися своїм баченням та духовними переживаннями. Всі присутні мали також можливість познайомитися один з одним та обговорити питання співпраці. Благослови нас Господи і допоможи разом виконувати Його волю.
                                                                                                                   Василь Поліщук