ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Помолитися 10-го листопада за дітей-сиріт закликає президент «Відкритого серця» Петро Залізний

10-го листопада вся Україна молитиметься за дітей, які зростають без тепла і ласки рідних батьків. Ініціювали цю масштабну акцію у всеукраїнському альянсі «Україна без сиріт», одним із тих, хто приєднався до неї у Бердичеві та Бердичівському районі, став президент благодійної організації «Відкрите серце» Петро Залізний. Цими днями благодійник разом із працівниками районної служби у справах сім'ї, дітей та молоді об'їжджав прийомні сім'ї та опікунські родини Бердичівщини: дарував дітлахам солодощі.

     Читати більше               Дивитись відео

Візит єпископа

Єпископ побував на Вінниччині.

Ніби на замовлення, з самого ранку в останню неділю жовтня просто по літньому світило сонце, і не просто світило, а навіть добре пригрівало, і це радувало серце та душу. І не тільки це, а те що брати та сестри помісної церкви що і Іллінцях погодилися в цей день провести свято «Подяки». На це свято прибули гості з Дашева, Сороки , Очеретні, Паріївки, та інших близьких церков. Також прибув старший пресвітер по Вінниччині Валерій Мойсеєвич Бабій з братами та сестрами, а з Бердичева прибув єпископ Петро Миколайович Залізний зі своїм заступником Михайлом Миколайовичем Залізним та пастором Володимиром Даниловичем Мазурець. Бог щедро вилив Свою благодать і всі присутні понад три години співали, вірші читали та ділилися Словом від Господа. Як на замовлення дванадцять служителів були присутні на святковому богослужінні, по завершенні якого всі вони мали можливість поспілкуватися з єпископом та отримати відповіді на свої запитання. Тож і надалі нехай Господь щедро благословить всіх братів та сестер Вінниччини.

Єпископ відвідав вдову пастора

Дуже цікавою та незвичною була поїздка служителів до Коростишівського району що на Житомирщині. Єпископ Петро Миколайович Залізний зі своїм помічником з питань дитячого служіння пастором Василем Олексійовичем Юрчук в супроводі пастора Олександра Францовича Боримського та Володимира Петровича Кліщук відвідали вдову пастора помісної церкви «Нове життя» с. Рудня Коростишівського району Броніславу Адамівну Чудовську. Припровадив гостей до вдови нинішній пастор помісної церкви Грибівський Віктор Йосипович. Візит був невипадковий бо до вдови на разі зійшлися місцеві брати та сестри, щоб привітати її з вісімдесяти п'яти літнім ювілеєм. Тож гості разом з присутніми ділилися спогадами і молилися та дякували Всемогутнього Бога за Його милість та милосердя які Господь проявляв та й досі проявляє. На завершення зустрічі для іменинниці на згадку єпископ подарував прекрасну картину «Тайна вечеря». Ну і зрозуміло що сільські люди дуже щедрі та гостинні і тому, з любов'ю були щедро накриті столи та продовжилося спілкування.

Презентація книги «Друг, Брат, Наставник»

На одному зі спеціальних служінь єпископ Петро Миколайович Залізний презентував свою книгу «Друг, Брат, Наставник» і після презентації всі присутні отримали примірники цієї книги. На презентації були присутні крім старших пресвітерів по Житомирщині та Вінниччині відповідно Олексій Володимирович Забєлін та Валерій Мойсеєвич Бабій ще два десятки пасторів та почесні єпископи Володимир Сергійович Глуховський та Микола Костянтинович Шевчук. Під час презентації єпископ запропонував всім присутнім подякувати Господа за свого колишнього та теперішніх наставників. Пастори ревно молилися та дякували Бога.
Книга, яку презентували, аж ніскільки не випадково з'явилася в книжковому світі. В цій книзі зібрані розповіді Петра Миколайовича Залізного, в яких він викладає розуміння свого нелегкого життєвого шляху. На якому Господь звів його з людиною, яка має багатий досвід служіння Богу та бажає донести Істину Слова Божого та призначення дарів Духа Святого до всіх людей. Вже її назва - «Друг, Брат, Наставник» - багато говорить за суть її сюжетного викладу. Це скоріше сповідь душі єпископа Петра Миколайовича Залізного про свого друга, брата та наставника - пастора Андрухова Костянтина Костянтиновича, якого шість років тому Господь покликав до Себе.

 

Свято подяки

Жнива в Обухівці

Помісна церква «Преображення» що в селі Обухівка поблизу Бердичева, ретельно підготувалися до проведення свята «Подяки». Цього року брати та сестри приложили максимум зусиль щоб свято вдалося. Дуже креативно та по особливому приготували стенд на якому окрім всякого роду овочів та фруктів і квітів зробили потік зерна який плив прямо в мішок. На свято окрім місцевих братів та сестер прибули ще й єпископ Петро Миколайович Залізний в супроводі старшого пресвітера по Житомирщині Олексія Володимировича Забєліна та помічника єпископа з питань благодійності Володимира Миколайовича Залізного і пастора Олександра Францовича Боримського. Понад три години продовжувалося святкове богослужіння. На якому починаючи від найменших присутніх продовжуючи молоддю та людьми старшого віку всі бажали послужити, хто віршем, а хто піснею, але всі служили прославляючи Всемогутнього Бога за Його любов та милосердя. Служителі гаряче проповідували та закликали людей до молитви, а люди в свою чергу ревно молилися дякуючи Господа.

По завершенні святкового богослужіння був святковий обід під час якого всі присутні могли гарно поспілкуватися один з одним, та поділитися своїми переживаннями та благословеннями. Допоможи нам Боже і надалі не забувати і щиро дякувати завжди і за все Бога.


Свято «Подяки» в Будинку для престарілих

Сьогодні в суботу дев'ятнадцятого жовтня дві тисячі тринадцятого року в помісній церкві «Вознесіння» м. Бердичів, що розміщена прямо в Будинку для престарілих на ранковому богослужінні святкували свято «Подяки». Брати та сестри помісної церкви тобто пожильці цього закладу щиро дякували Бога. Пастор Володимир Едуардович Кордишевський привітав присутніх зі святом подяки та представив гостя який прибув до цього закладу на свято. А прибув до них помічник єпископа з питань місії пастор Валерій Юрійович Влачига, який привіз братам та сестрам вітання як від єпископа Петра Миколайовича Залізного, так і від старшого пресвітера по Житомирщині Олексія Володимировича Забєліна. Гість ділився Словом від Господа та разом з присутніми ревно молився дякуючи Господа. Ну і звісно були пиріжки та солодощі. Тож допоможи їм Господи і надалі бути такими ж ревними та продовжувати довірятися Богу.



Свято «Подяки» в Озадівці

В приміщенні Благодійного центру «Відкрите серце» проводить щонеділі свої богослужіння помісна церква. Перша неділя жовтня для братів та сестер помісної церкви «Відкрите серце» що в селі Озадівка поблизу Бердичева була дуже важливою. По перше вони згодилися та вибрали для себе саме в цей день провести свято «Подяки», по друге на це свято прибули до них гості такі як старший пресвітер по Житомирщині пастор церкви «Філадельфія» м. Бердичів Олексій Володимирович Забєлін та помічник єпископа з питань благодійності пастор церкви «Вефіль» с. Підгороднє Володимир Миколайович Залізний. На протязі декількох годин проходило святкове богослужіння, на якому мабуть починаючи від найменших і закінчуючи найстаршими, не було жодної людини яка б не бажала послужити та прославити Господа. І всім зрозуміло що ті приємні та добродушні Озадівські сестри не могли відпустити по завершенні свята, не тільки гостей, а всіх присутніх без святкового столу. Тож свято ще довго продовжувалося але вже за святковими столами, на славу нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа. Тож допоможи нам Боже бути такими щедрими та гостинними як наші сестри з помісної церкви «Відкрите серце».


Віряни міста Камянець-Подільська відзначили День подяки

06 жовтня у сквері «Гунські криниці» зібрався велелюдний натовп - християни релігійних конфесій міста відзначали День подяки. Свято під назвою «За хліб, за мир, за Україну» організувала Духовна рада міста. Розпочали урочистості святковими промовами духовних наставників релігійних громад. До присутніх звернувся головуючий Духовної ради, пастор церкви «Християнин» Олександр Вершигора, який закликав цього дня подякувати Богові за все, що нас оточує і помолитися молитою Отче Наш. Від імені міського голови Михайла Сімашкевича та народного депутата України Володимира Мельниченка кам'янчан вітав зі святом заступник міського голови Василь Сукач. «Щорічний День подяки, який організовує Духовна рада, - це свято віри і надії, - зазначив Василь Олександрович, - воно покликане відродити прадавні традиції українців дякувати Богові за його милість». Продовжили урочистості святковим концертом, участь у якому взяли творчі колективи релігійних громад та учні мистецьких шкіл міста. Програма була насичена проповіддю Слова Божого, віршами, піснями, молитвами за врожай в цьому році, за свободу слова Божого, за державу і її керівників. А довкола водойми розмістилась виставка християнської літератури, фотоколажі із життя парафіян та щедра подільська гостина. Прихожани кожної церкви в цей день пригощали усіх охочих смачними наїдками: городиною, осінніми фруктами, домашньою випічкою, юшкою, кашею та смаженою картоплею. Про те, що свято вдалося, не варто й говорити. Похмурі будні, які кілька тижнів поспіль вкривали кам'янчан, у цей день розігнало привітне осіннє сонце. Олександр Вершигора, голова Камянець-Подільської духовної ради, пастор церкви «Християнин»: «Ціль події, що відбувається сьогодні в нас в місті, десять конфесій, не буду перераховувати їх всіх - це, по-перше, показник єдності. Це про багато чого говорить жителям та гостям що сьогодні присутні тут, десять абсолютно різних конфесій зібралися разом, щоб віддати подяку Богу. Єдине, знаю, переконаний, що чим більше ми будемо говорити, тим більше буде перемінюватися наше життя. Якщо ми будемо не вдячні, то від того нічого не зміниться ні у нас, ні у вас. Тому ми вдячні Богу за таке велике, масштабне дійство, яке ми змогли сьогодні провести в нашому місті. І сьогодні ми молимося про те, щоб це свято подяки, стало національним святом в Україні».

                                                                                                         Петро Гаврилюк



З`їздне служіння подяки

Пастори та служителі помісних церков Житомирщини прийняли рішення з'їхатися разом в назначений час щоб дякувати Господа за все що Він посилає для життя та діяльності. І ось цей назначений час настав. Це була перша субота жовтня. З самого ранку почали прибувати служителі з різних церков, доречно сказати що більше двадцяти пасторів приїхали подякувати Бога, прибув і старший пресвітер по Вінниччині Валерій Мойсеєвич Бабій з своїм заступником Кареном Григорі Ісоян. Ще за годину до початку з'явилася група з церкви «Філадельфія» смт. Романів. Поки вони налаштовували музичну апаратуру дехто з братів та сестер уже прикрашали святковий стенд, на який брати та сестри приносили все необхідне щоб він був дійсно гарним та святковим. Перед початком святкового богослужіння присутні брати та сестри були дуже раді побачити що разом із єпископом Петром Миколайовичем Залізним прибули на свято подяки почесний єпископ Микола Костянтинович Шевчук та почесний єпископ засновник союзу Володимир Сергійович Глуховський, супроводжував якого пастор церкви «Дорога життя» з м. Київ Михайло Олександрович Лапченко. Тож я думаю всім зрозуміло що служили в цей день Словом єпископи та гості. Розпочав святкове зібрання зачитавши Слово та запросив до молитви старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін. Присутні на святковому зібранні щиро та сердечно дякували в молитвах Господа, а Він в свою чергу щедро поблагословив всіх присутніх виповнивши благодаттю та силою Духа Святого. Більше трьох годин продовжувалося святкове зібрання на якому Бог говорив до всіх присутніх через Своє Слово вустами проповідників та через служіння групи прославлення. По завершенні цього благословенного святкового богослужіння було запропоновано святковий обід, де всі присутні могли ще довго спілкуватися та ділитися переживаннями слави Божої. Благослови нас всіх Господь і допоможи нам частіше проводити такі зібрання.

 


Свято в Вінницькій церкві

  В передостанню неділю вересня брати та сестри Вінницької церкви зібралися разом щоб принести подяку Всемогутньому Богу Творцю неба та землі, творцю всього видимого і невидимого. Незважаючи на примхливу дощову осінню погоду люди з радістю приходили в Дім Молитви. На свято крім місцевих братів та сестер приїхали гості з Бердичева, а саме, заступник єпископа Михайло Миколайович Залізний з старшим пресвітером по Житомирщині Олексієм Володимировичем Забєліним та пастором Олександром Францовичем Боримським. Місцеві брати та сестри постаралися, підготувалися до свята і всі як один бажали прославляти Бога. Почали з діток які чудесними своїми піснями та віршами прославляли Бога, молоді та людей старшого віку ну і звісно співав благословенний хор. Пастори служили Словом та звершували молитви подяки. І так всі разом єдиним серцем та душею прославляли Бога за все що Він посилає в житті. Кілька годин пролетіли ніби одна мить, а серця та душі присутніх все бажали прославляти Господа. Тому було запропоновано пересісти за заздалегідь приготовані до свята столи. Які зі щедрої руки сестер були заповнені всілякими стравами та солодощами. На протязі ще декількох годин брати та сестри продовжували вже за столами прославляти Бога та свідчити про Його милість та милосердя проявлені до нас людей. Тож допоможи нам Боже завжди бути такими ревними та вдячними.


Жатва в Філадельфії м. Бердичів

  Не зважаючи на те, що розпочалася осінь і вранці вже холодно і коли сонечко вже не гріє своїм промінням, після цілого місяця дощів, люди були раді і такому сонячному дню. В останню неділю вересня, на ранкове святкове богослужіння почали збиратися брати та сестри члени церкви «Філадельфія» разом зі своїми дітками. Вдячні люди приходили раніше, щоб принести те чим їх благословив Господь. Все що приносили брати та сестри розмістили на святковому стенді, біля якого розмістилося величезне гроно винограду. Розпочали святкове богослужіння з пісень прославлення та псалмів подяки. Після чого зі Словом до присутніх звернувся пастор церкви «Філадельфія» Забєлін Олексій Володимирович, який запросив всіх присутніх до спільної молитви подяки Господу. Після молитви вийшли дітки які з радістю розказували віршики, заспівали пісеньки та показали сценку на тему: як ти хочеш щоб поступали з тобою так і ти поступай з іншими. Також старша за віком сестра послужила Господу прочитавши віршик про жатву. Потім наш гість, працівник Української Євангельської Теологічної семінарії Радіслав Тацюн проповідував про те, що ми думаємо, що ми діти Божі, тому Бог нам все дає, але привів приклад Давида який говорив до Бога: «хто я, що Бог приділяє мені увагу і дає мені все це?». Про те, що ми повинні дякувати не тільки за те, що в нас є на стенді, а й за те хто ми, не важно яку віру ми маємо, головне те, що ми повинні бути християнами, і не вважати себе особливими, що ми не такі як всі. Якщо ми віруючі то ми повинні не тільки про це говорити, а й показувати це людям. По завершенні проповіді, брат Радіслав послужив ще й тим, що разом з Катериною Сімчук прославили нашого Творця піснями. На свято прибули і інші гості, щоб разом з братами та сестрами прославляти Творця. Одним з таких гостей був пастор церкви «Вефіль» село Підгороднє Володимир Миколайович Залізний. Гість послужив Словом і разом з пастором помісної церкви звершили молитву подяки за хліб фізичний та хліб духовний. Нажаль але ранкове служіння добігало до кінця тому брати та сестри виразили щиру подяку Господу та по завершенні святкового богослужіння організували гарно накритий всілякими смачностями стіл і ще довго вже в бібліотеці за столом спілкувалися та дякували Святого Бога.
                                                                                                                    Сергій Ткачук