ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Молитва - спілкування жінок

Опісля надокучливої зими терпкувато пахне весняне довкілля. От-от до блакиті високого неба закліпають оченятами перші весняні квіточки. Перша субота квітня виявилася днем дуже весняним, з самого ранку щедро світило сонечко запрошуючи людей до радості та добра. Жінки наших пасторів та служителів на запрошення помічника єпископа з питань жіночого служіння Олени Миколаївни Силки, зібралися цього гарного сонячного ранку в приміщенні Інституту (центру християнської освіти) в місті Бердичеві. Своє зібрання посвятили молитві перед лицем Божим та спілкування про те як краще в сучасному суспільстві звіщати Євангеліє. Головним спікером запросили дружину єпископа, доктора Анатолія Володимировича Глуховського Світлану Миколаївну. Сестри дуже радо зустріли гостю з Києва, яка на протязі всього дня на підставі Слова Божого проводила спілкування з присутніми. Розпочали свою зустріч з молитви та прославлення. Привітати жінок завітав єпископ Петро Миколайович Залізний, який коротко поділився Словом та запросив всіх присутніх до молитви. Після чого сестри продовжили молитву - спілкування, бо вона ніби дарує друге дихання, хочеться творити, діяти, радіти... «Кожного разу, коли приїздить сестра Світлана ми ніби оживаємо, підбадьорюємося і готові продовжувати служити» - каже сестра Аліна Волинець. «Кожного разу, коли ми збираємося для молитви, черпаємо сили і надихаємо одна одну для ревного служіння» - говорить Наталія Кліщук. Ось з такими настроями та розуміннями, радісні та щасливі сестри розходилися по своїх домівках. Благослови нас всіх Господи завжди шукати виконання Твоєї волі.

Благословенні останні вихідні березня

Молитва за мир

На заклик багатьох церков стати в проломі за мир в Україні і посвятити ніч з 28 на 29 березня (з21.00 до 6.00) для молитви, наші пастори та служителі разом з братами та сестрами з помісних церков ревно молилися кожен в своїй домівці. Але в суботу, рано в ранці по можливості зійшлися всі разом в приміщенні помісної Бердичівської церкви "Філадельфія", щоб ще разом звернутися в молитві єдності перед лицем Божим. Разом з нами в проломі стояли наші друзі з далекої Австралії пастор Руді з дружиною Джуді. Єпископ Петро Миколайович Залізний зачитавши кілька місць зі Слова Божого закликав всіх присутніх до ревної молитви за мир в нашій країні. Також старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін зачитавши звернення месіанських церков підтримати їх в молитві проти нацизму, і знову ревно молилися пастори та всі присутні на молитві брати та сестри та кликали до Господа просячи Божої ласки та Божого миру для всіх людей. Також під вечір на вісімнадцяту годину служителі вийшли на центральну площу міста Бердичева, щоб разом з іншими пасторами та церква молитися до Бога. Відчувалася присутність та благословення Боже.

Чергова сесія

Сонячним та чудовим видався ранок суботи двадцять дев'ятого березня дві тисячі чотирнадцятого року, природа ніби запрошувала дякувати Бога. Зранку понад три десятки братів та сестер зібралися в бібліотеці Інституту (центрі християнської освіти) в Бердичеві на чергову сесію. Після читання Слова Божого розпочали навчання з молитви подяки, та молитви благання за мир в нашій країні та по цілому світі. Після чого проходило навчання. Викладачем даної сесії через Українську Євангельську Теологічну Семінарію було запрошено пасторів Руді та його дружину Джуді з Австралії. Починаючи з одна тисяча дев'ятсот дев'яносто сьомого року вони щороку приїздять для проповіді Євангелії на терени СНД. Тож сесія проходила дуже живо та натхненно, бо Бог використовував гостей для викладання Істин Божих. Директор Інституту Олексій Володимирович Забєлін служив присутнім перекладаючи гостей. В перервах між заняттями за чашкою кави чи чаю, присутні мали нагоду поспілкуватися з іноземними друзями, та отримати вичерпні відповіді на свої запитання. Благословенні, натхненні Господом, щасливі та радісні студенти поверталися до своїх домівок, готові стояти в проломі за свій народ та свою країну, та готові нести благу звістку всім не спасенним.

Гості з Австралії в Обухівці

На недільне ранкове богослужіння в останню неділю березня помісну церкву «Преображення» в селі Обухівка що поблизу Бердичева відвідали гості. Як за звичай на дев'яту годину ранку приходили та приїздили брати та сестри, бажаючи дякувати Бога та просити Його ласки та милості. Перед самим початком богослужіння прибув старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін з гостями із далекої Австралії пастором Руді та його дружиною Джуді. Розпочавши ранкове богослужіння пастор помісної церкви Михайло Миколайович Залізний радо представив гостей та попросив їх послужити Словом. Бог щедро поблагословив це ранкове богослужіння і всі присутні були вдячні Богу за слова настанови та підтримки з вуст гостей та старшого пресвітера. Вони ревно молилися дякуючи Господа та відчуваючи Його присутність і наповнення миром та любов'ю. Розуміючи що Господь вчора, сьогодні і повіки той самий. По завершенні ранкового недільного богослужіння всі разом зверталися до Господа в молитві за мир для нашого народу, просили, щоб Бог благословив нашу країну. Після чого брати та сестри ще довго не розходилися по домівках, а спілкувалися з гостями, дякуючи за все Бога.
                                                                                                         Валерій Влачига

 

Молитва за Україну

В неділю шістнадцятого березня опісля обіду віруючі різних церков Бердичева незважаючи на негоду зібралися на центральній площі міста, щоб разом звернутися в молитві до Господа за мир та спокій в нашій країні. Єпископ Петро Миколайович Залізний та старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін разом з іншими нашими пасторами побували на молитовному зібранні. Ось як про цю подію висвітлює місцеве телебачення: «Ще зовсім недавно на влаштованих спільних молебнях бердичівляни різних конфесій просили Господа, зберегти нашу країну. Нині Україна стала ще ближчою до воєнних дій. І знову пліч-о-пліч просили у Господа заступництва священики православних храмів, католицьких костелів, протестантських церков. Разом зі Всеукраїнською радою церков та релігійних організацій рішуче засудив сепаратизм кримського «бандовладдя», заклики до відділення від України її частин та до федералізації Архієрейський собор УПЦ КП. Імперський режим Путіна вже порушив три Божих заповіді: «Не кради», «Не бреши», «Не жадай дому ближнього свого», нагадує протоієрей Євгеній Шимченко, на черзі заповідь «Не вбий». Протоієрей Євгеній Шимченко, Благочинний Бердичівського округу (УПЦ КП): «Важка ситуація у нашій країні. Я назвав би її, мабуть, «новітньою руїною» в нашій історії, коли хочуть розтягнути нашу державу, розтягнути український народ. Але ми повинні сказати: жодні ворожі сили нас не роз'єднають. Не потрібно нас роз'єднувати за національністю - не роз'єднаєте нас! Не потрібно нас роз'єднувати за мовою - не роз'єднаєте нас! Не потрібно нас роз'єднувати за конфесійною приналежністю - і тут ми знаходимо порозуміння!» Нехай пробачать наші діти за те, що, можливо, за провини дорослих небо над ними сьогодні таке неспокійне. Нехай пробачать старі, за те, що до їхньої старості підступно вкралося те, що вже було пережите ними у молодості. Своє третє слово отець Іван Цихуляк адресував українському народові, який сьогодні так відчутно усвідомив: на його землі мають панувати правда та воля.
Ісус Христос нас навчав: треба молитися за тих, хто став нашим ворогом. Молитися із глибин наших сердець. Це визволяє людину, дає справжню свободу і вільність від зла. Людина, яка у серці своїм може знайти молитву за ворогів, цілковито вільна від зла, яке помножується через ненависть і жагу до помсти.» Те, що ворожі сили затіяли в Україні, є продуктом людської гордості, пожадливості, хворобливого самолюбства й інших пороків - саме вони штовхають народ проти народу. За переконанням пастора Петра Стахова, почувши спільні молитви, Бог неодмінно огорне всіх людей своїм благословенням, він не допустить, аби знову пролилася людська кров. Петро Стахов, пастор церкви Різдва Христового: «Отож бо Господня рука, не скоротшала, щоби допомагати, Його вухо не стало важким, щоби не чути. Бо то лише переступи ваші відділяли вас від вашого Бога. І ваші провини ховали обличчя ваші від вас, щоби він не почув. Сьогодні Бог є Богом любові: заради того, щоб дати мир нам, Він віддав найдорогоцінніше - свого сина Ісуса Христа. Його вухо не втяжеліло, Його рука не скоротилася, аби допомогти усім. Слово Боже попереджує нас про причину бід у нашому житті. То - наші гріхи.» Той, чиє серце зачинене для Господа, хвалиться танками й гарматами, українці хваляться Господом - він їхня сила й захист, кажуть священики. Бог не у силі, він - у правді. Правда знаходиться на боці України. А значить її народ переможе.»  
        Автор: Олександр Єжель                                Підготував Сергій Ткачук