ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Молитва за Україну

В неділю шістнадцятого березня опісля обіду віруючі різних церков Бердичева незважаючи на негоду зібралися на центральній площі міста, щоб разом звернутися в молитві до Господа за мир та спокій в нашій країні. Єпископ Петро Миколайович Залізний та старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін разом з іншими нашими пасторами побували на молитовному зібранні. Ось як про цю подію висвітлює місцеве телебачення: «Ще зовсім недавно на влаштованих спільних молебнях бердичівляни різних конфесій просили Господа, зберегти нашу країну. Нині Україна стала ще ближчою до воєнних дій. І знову пліч-о-пліч просили у Господа заступництва священики православних храмів, католицьких костелів, протестантських церков. Разом зі Всеукраїнською радою церков та релігійних організацій рішуче засудив сепаратизм кримського «бандовладдя», заклики до відділення від України її частин та до федералізації Архієрейський собор УПЦ КП. Імперський режим Путіна вже порушив три Божих заповіді: «Не кради», «Не бреши», «Не жадай дому ближнього свого», нагадує протоієрей Євгеній Шимченко, на черзі заповідь «Не вбий». Протоієрей Євгеній Шимченко, Благочинний Бердичівського округу (УПЦ КП): «Важка ситуація у нашій країні. Я назвав би її, мабуть, «новітньою руїною» в нашій історії, коли хочуть розтягнути нашу державу, розтягнути український народ. Але ми повинні сказати: жодні ворожі сили нас не роз'єднають. Не потрібно нас роз'єднувати за національністю - не роз'єднаєте нас! Не потрібно нас роз'єднувати за мовою - не роз'єднаєте нас! Не потрібно нас роз'єднувати за конфесійною приналежністю - і тут ми знаходимо порозуміння!» Нехай пробачать наші діти за те, що, можливо, за провини дорослих небо над ними сьогодні таке неспокійне. Нехай пробачать старі, за те, що до їхньої старості підступно вкралося те, що вже було пережите ними у молодості. Своє третє слово отець Іван Цихуляк адресував українському народові, який сьогодні так відчутно усвідомив: на його землі мають панувати правда та воля.
Ісус Христос нас навчав: треба молитися за тих, хто став нашим ворогом. Молитися із глибин наших сердець. Це визволяє людину, дає справжню свободу і вільність від зла. Людина, яка у серці своїм може знайти молитву за ворогів, цілковито вільна від зла, яке помножується через ненависть і жагу до помсти.» Те, що ворожі сили затіяли в Україні, є продуктом людської гордості, пожадливості, хворобливого самолюбства й інших пороків - саме вони штовхають народ проти народу. За переконанням пастора Петра Стахова, почувши спільні молитви, Бог неодмінно огорне всіх людей своїм благословенням, він не допустить, аби знову пролилася людська кров. Петро Стахов, пастор церкви Різдва Христового: «Отож бо Господня рука, не скоротшала, щоби допомагати, Його вухо не стало важким, щоби не чути. Бо то лише переступи ваші відділяли вас від вашого Бога. І ваші провини ховали обличчя ваші від вас, щоби він не почув. Сьогодні Бог є Богом любові: заради того, щоб дати мир нам, Він віддав найдорогоцінніше - свого сина Ісуса Христа. Його вухо не втяжеліло, Його рука не скоротилася, аби допомогти усім. Слово Боже попереджує нас про причину бід у нашому житті. То - наші гріхи.» Той, чиє серце зачинене для Господа, хвалиться танками й гарматами, українці хваляться Господом - він їхня сила й захист, кажуть священики. Бог не у силі, він - у правді. Правда знаходиться на боці України. А значить її народ переможе.»  
        Автор: Олександр Єжель                                Підготував Сергій Ткачук

Місія в Україну

В один із днів першого тижня березня в приміщенні бібліотеки Інституту (центру християнської освіти) в м. Бердичеві по обіді зібралися представники протестантських церков міста. Від церкви баптистів пастор Віталій Шовикович Богун, від церкви п'ятидесятників Петро Леонідович Стахов, від церкви харизматів Леонід Борисович Жучков та від нашого Союзу вільних церков християн євангельської віри старший пресвітер Олексій Володимирович Забєлін. Прибули також гості, а саме заступник директора Лозанського руху по Євразії Анатолій Володимирович Глуховський і з ним був особливий гість Блер Карслон. Він відомий як організатор «Школи благовісників» по всьому світі при місії Біллі Гремма і директор Лозанського конгресу в Кейптауні. Розпочав зустріч єпископ Петро Миколайович Залізний який зачитавши текст із біблії 1 Тим. 2:1-4 запросив всіх присутніх до ревної молитви перед лицем Божим. Служителі звершували молитву згідно Слова Божого та просили Божого милосердя та милості і миру від Господа для нашого народу. Після чого Анатолій Володимирович розповів проте, що вони проводять зустрічі з служителями у всіх регіонах України, і як буде на те воля Божа то в серпні дві тисячі п'ятнадцятого року в Києві пройде Всесвітній Лозанський конгрес молодих проповідників. Під час бесіди всі присутні служителі розповіли про своє служіння, а також поділилися своїми розуміннями майбутньої місіонерської роботи в Україні через українців. На завершення спілкування служителі звершили молитву подяки. Після чого представник Лозанського руху в Євразії Анатолій Володимирович Глуховський подякував всіх за участь в бесіді. Від єпископа Петра Миколайовича всі присутні отримали в подарунок щойно надруковану книгу «Двадцять літ, як змах крила».
                                                                                                          Валерій Влачига

Молитва - спілкування служителів

В першу суботу, тобто першого березня 2014 року пастори Житомирщини зібралися разом. Звісно не всі, а лише ті, хто мали можливість, прибули щоб разом дякувати Бога та просити Божого благословення та Божої ласки. Старший пресвітер по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін нагадав присутнім про те, що їх зібрання відбулося якраз в час коли всі люди України перебувають у жалобі з приводу подій у Києві, де пролилася кров і попросив, щоб пастори та служителі зверталися до Господа в молитвах просячи миру та Божого милосердя для народу України. На протязі кількох годин служителі ревно молилися за наш багатостраждальний Український народ, та спілкувалися обговорюючи ті моменти з життя церков які необхідно було обговорити, та молилися. На завершення зустрічі єпископ Петро Миколайович Залізний попросив служителів прикласти максим зусиль для того, щоб донести до братів та сестер кожної помісної церкви, взяти піст та молитву і продовжувати стояти в проломі за наш народ, за події які відбуваються на Кримському півострові. На підставі Слова Божого яке закликає нас бути «миротворцями» просити у Бога, щоб Його мир прийшов на нашу землю. А також звернувся до усіх віруючих всіма способами допомагати потерпілим, також перебувати у постійній молитві за врегулювання ситуації. Єднаймося задля добра і благополуччя своєї країни! Нехай поблагословить усіх Господь!

                                                                                                                 Валерій Влачига