ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Христос Воскрес! Христос Воскрес! Христос Воскрес! Христос воістинно Воскрес!

Дорогі в Господі брати та сестри! Шановні читачі! Щиро та сердечно вітаю Вас з найвеличнішою та найбільшою і найважливішою подією в житті людства Воскресінням Христа. Воскресіння Христа це: доказ Його божественності; підтвердження, що Він є Місія; визнання та легалізація Його влади; підтвердження вірності Його вчення; фундамент християнської віри. Воскресіння Христа це подія незвичайна, і не схожа на одну з подій, або легенд, що написані в стародавніх книгах. Люди, які повірили в Ісуса Христа, повністю преображаються. Христос стає тією світлою Зіркою, яка дає нові орієнтири для життя. Він через Своє Воскресіння відроджує нас до живої надії. «Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що великою Своєю милістю відродив нас до живої надії через воскресення з мертвих Ісуса Христа» 1 Пет.1:3. У цей нелегкий та непростий для нашого народу час, нам потрібна надія. Христос - це надія світу, це надія, яку шукають, і в якій є потреба усього людства. Жінки-мироносиці знайшли камінь відваленим, дізналися, що Христос воскрес, що Він живий, і це наповнило їхні серця радістю. Можливо в нашому житті ще є якісь тягарі, якийсь невідвалений камінь, то звернемося до Воскреслого Христа. Який сьогодні на престолі Божественної слави. «Заступника перед Отцем, Ісуса Христа, Праведного» 1 Івн.2:1. Тож будемо шукати Ісуса Назарянина, який був розіп'ятий, а зараз живий, живий на віки вічні, «щоб кожен, хто вірує в Нього... мав життя вічне» Івн. 3:15, бо Він Воскрес!
                                                                                                      Єпископ П.М.Залізний

Служіння "Гедеон" - місіонерська рука Церкви

Наша ціль - приводити людей до Господа Ісуса Христа.
Християнська Асоціація "Гедеон" почала розповсюджувати слово Боже в 1909 році. Сьогодні ми маємо більше 300 000 членів - і безмежну кількість прибічників в більше ніж 190 країнах світу. Ці християни жертвують свій час і гроші свідкуючи про Ісуса Христа і надають людям можливість читати Боже Слово. Сфери розповсюдження книг Нового Заповіту: готелі, лікувальні установи, армія, міліція, пожежні частини, місця позбавлення волі, учбові заклади, особисті свідчення. Гедеони вже розповсюдили більше 1,8 мільярда Біблій і Нових Заповітів на більше ніж 90 мовах. Господь благословляє нашу працю і підбадьорує нас багатьма свідченнями про спасіння грішників по всьому світі. В Україні Християнське місіонерське товариство "Гедеон" як місіонерська рука церкви працює понад 20 років. За цей час з благословіння помісних церков було відкрито більше 160 відділень у всіх областях України. Гедеони активно свідчать людям про спасіння через Ісуса Христа як особисто, так і під час євангелізацій в школах і лікарнях, тюрмах і військових частинах. Завдячуючи молитовній підтримці і пожервам Церкви за ці роки служіння в нашій країні було подаровано понад 36 мільонів книг Нового Заповіту, і через свідчення гедеонів і читання Євангелії Господь дарував спасіння багатьом людям. В понеділок 14 квітня Житомирщину відвідав Національний директор Юрій Іванович Журавель, який в супроводі єпископа Петра Миколайовича Залізного побував в смт. Романів. Там після спілкування з братами помісної церкви "Філадельфія" було відкрито ще одне відділення. А вже наступного дня 15 квітня Київський гість в супроводі відповідального за третій регіон Василя Олексійовича Юрчук провів зустріч з гедеонівцями та їх дружинами міста Бердичів. На зустрічі служителі обговорили плани підготовки до проведення чергової Всеукраїнської конференції "Гедеон" яка запланована на червень цього року і має бути проведена тут на Житомирщині на території Благодійної організації "Відкрите серце" в с. Озадівка. Тож брати ревно молилися прохаючи Божого благословення на підготовку та проведення конференції. Просимо і Вас молитися за служіння "Гедеон" по всьому світі!
                                                                                                            Валерій Влачига

 

Зміцнюючи родини

«У нас спільне серце - це діти, які загублені, без сім'ї!» - саме такими словами з 11 по 13 квітня в місті Києві стартувала в третій раз міжнародна християнська конференція для прийомних батьків та усиновителів «Зміцнюючи сім'ї». В 2010 році готуючись до першої конференції, організатори побачили з якими труднощами стикаються прийомні сім'ї, і як важливо для них спілкування, нові знання та підтримка. Саме тому, не дивлячись на тяжкий стан в нашій країні, зібрались майже 90 родин, які потребують підтримки, консультації. З ласки Божої дві родини з Житомирщини також прийняли участь у конференції. В рамках конференції були проведені семінари та тренінги. 1. «Зміцнення шлюбних відносин» - дуже часто діти займають весь наш час та сили, інколи вважається що немає навіть можливості зупинитися і глянути один одному у вічі. Але саме відносини між подружжям є залогом миру та стабільності в домі. 2. «Основи комунікації: як навчитися ефективній взаємодії в родині» - на цьому семінарі були розглянуті різні стилі, за допомогою яких батьки і діти можуть мати взаємодію один з одним. 3. «Звертаючи дітей до себе» - найважливіша тема цього семінару, це прив'язаність дітей до батьків( всіх категорій) - кровних, прийомних та усиновителів. 4. «Як любити емоційно - травмованих дітей» - Щоб любити дітей так, так як любить їх Ісус, нам потрібно навчитися бачити їх так як Він на них дивиться. Через книгу Езекії, Господь навчає нас, найважливішим істинам які можуть повністю змінити нас та нашу сім'ю. 5. «Відновлення та розвиток емоційного зв'язку з дітьми» - ціллю семінару було навчити принципам та стратегія побудови довірених взаємовідносин з дитиною, аби вона відчувала себе у безпеці. А також що її люблять. 6. « Підлітки та психологічна травма» - Навчитися розуміти те, що відбувається в середині дитячої душі. Можливість відповісти на їх емоційні потреби, та подивитись на потребу з другої сторони. 7. «Сексуалізована поведінка у дітей» - спеціаліст Вікторія Мельниченко ділилась досвідом більш ста прийомних родин, про те яка є нормою для тої або іншої вікової категорії яка - ні. І як реагувати на поведінку дітей, яка викликає занепокоєння. 8. «Розуміння своєї ролі як батьків» - на семінарі були розглянути різні стилі виховання та побудування взаємовідносин і завоювання довіри у відносинах діти - батьки. 9. «Аналіз травми дитини і визначення методики роботи з ним» - на тренінгу була проаналізована поведінка своєї дитини аби визначити які області характеру і свідомості були травмовані. 10. «Як розмовляти з дітьми про те що було, якщо воно надто хворобливе» - навчитися як мати діло з дитячими, травматичними спогадами та як допомогти дітям відкривати своє серце. 11. «Виклики навчання» - однією з найбільш наболілих проблем багатьох прийомних родин є школа і все що з нею пов'язане. Відповіді давала координатор по усиновленню Альянсу «Україна без сиріт». 12. «Вміння зберігати емоційну стабільність: теорія вибору та внутрішнього діалогу» - кожен день в своєму житті ми стикаємося зі стресами та відчуттями гніву. Те як ми реагуємо на ці фактори, має великий вплив на наше емоційне фізичне здоров'я. Спікерами конференціями були відомі вчені, християнські психологи , доктори в області дитячої психологічної травми. По милості Божій, при підтримці президента благодійної організації «Відкрите серце» єпископа Петра Миколайовича Залізного, дві родини з Житомирщини змогли відвідати і бути учасниками третьої християнської конференції «Зміцнюючи родини». На завершення конференції була звершена молитва за Україну, щоб Господь зберіг всі родини і щоб діти не ставали сиротами.

Змінюйся щоб любити - не люби, щоб змінювати.
                                                                                                       Василь Поліщук

Петро Залізний Обдарував маленьких мешканців Бердичівщини

Солодко-іграшкову радість розвозив днями селами Бердичівщини президент благодійного фонду «Відкрите серце» Петро Залізний. 120 подарунковими наборами цього разу була наповнена його автівка: у кожному - м'яка іграшка та солодощі. Сьогодні, куди не кинься, всюди новини про важку ситуацію у країні, пояснює свою подорож Петро Залізний, тож прийшла думка хоча б трохи розрадити дітлахів у цей непростий для всіх час. До Пасхи ще далеченько, а зробити малечі приємне хочеться вже зараз.

   Читати більше             Дивитись відео