ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Відпочинок молоді

Молоді брати та сестри наших помісних церков не тільки раз на рік збираються на молодіжну зустріч - відпочинок під гаслом «Ми обираємо життя в перемозі», доречно сказати, що в цьому сезоні літом також відбудеться така конференція, але періодично вони домовляються поміж собою та відвідують один одного. Так і цього разу відповідальний за молодіжне служіння Сергій Васильович Юрчук з благословення старшого пресвітера по Житомирщині Олексія Володимировича Забєліна організував поїздку. В неділю 27 квітня по обіді молодь помісної церкви “Філадельфія” що у місті Бердичеві, вирушили на раніше заплановану зустріч яка відбулася в селі Обухівка з молодю церкви “Преображення”.  Вирішили зробити спільний пікнік і поки деякі брати готували шашлик то інші молоді люди грали в ігри, хлопці в футбол, а дівчата у волейбол. Приблизно через одну годину шашличок був готовий, усі зібралися в коло, щоб подякувати Бога, та поблагословити те, що вони приготували, і за дружнім спілкуванням смакували приготованим. Після радісного спілкування, дружньо зібралися в церковному залі, та подякували Бога за чудовий день, який Він нам дарував, після чого  ще довго, до пізнього вечора прославляли Бога псалмами.

 

                                                                                        Сергій Ткачук

Служіння на Хмельниччині

В останню неділю квітня, тобто двадцять сьомого числа помісні церкви "Християнин" та "Скинія Давидова" що в місті Кам'янець Подільську були благословенні прибуттям до них гостей з міста Бердичева. Ранкове недільне богослужіння помісної церкви "Християнин" відвідав старший пресвітер по Житомирщині, декан Інституту (центру християнської освіти) Олексій Володимирович Забєлін, який послужив Словом та спільно з пастором Олександром Калиновичем Вершигора звершував молитви. Помісну ж церкву "Скинія Давидова" недільне ранкове богослужіння відвідав єпископ Петро Миколайович Залізний. Гість звершував молитви, ділився Словом та давав настанови. Тож брати та сестри помісних церков як «Християнин» так і «Скинія Давидова» були благословенні прибуттям до них гостей. По завершенні ранкових богослужінь Бердичівські гості разом з пасторами і братами та сестрами помісних церков Кам'янець Подільська вийшли на центральну площу міста для що недільної спільної молитви перед лицем Божим за наш багатостраждальний Український народ, за нашу країну, за мир, злагоду, та просили Божої ласки і Божої охорони для нашого народу. Нехай Всемогутній Бог береже Україну.

 

Школа в церкві «Християнин»

В суботу двадцять шостого квітня 2014 року в приміщенні помісної церкви "Християнин" м. Кам'янець Подільський пройшла чергова школа. На цей раз було запрошено викладачем старшого пресвітера по Житомирщині, декана Інституту (центру християнської освіти) м. Бердичів Олексія Володимировича Забєлін. Пастори Олександр та Любов Вершигори разом з лідерами церкви та людьми які бажають більше навчатися та глибше пізнавати Слово Боже зібралися разом щоб пізнавати Господа та разом довірятися Богу. Бо ж темою даної школи було: «Душеопікунство» а саме «кризові ситуації». Пастор Олексій на протязі всього часу відведеного для школи виповнений Духа Святого намагався передати своїм студентам послання від Господа, про те, як потрібно поводитися в тих чи інших ситуаціях, що відбуваються в нашому житті. Викладач намагався наводити приклади з власного життя, щоб донести до присутніх вимоги Слова Божого. Брати та сестри, що перебували там на навчанні, мали можливість запитати викладача про все, що їх цікавило, на що отримали вичерпні відповіді. Бог щедро поблагословив всіх присутніх і вони радісні та щасливі по завершенні навчання, не бажали розходитися по домівках. Тож нехай Господь додає нам мудрості як вести себе в кризових ситуаціях і допоможе нам більше покладати свою надію на Нього і йти вперед за покликом свого серця для того, щоб виконати волю Божу.
                                                                                                               Сергій Ткачук

 


Пятнадцятий щорічний дитячий фестиваль "Воскресіння Христа".

На протязі пятнадцяти років церкви Житомирського обласного управління Союзу вільних церков християн євангельської віри України на другий день святкування Світлого Христового Воскресіння проводять щорічний дитячий фестиваль "Воскресіння Христа". Діти недільних шкіл ретельно готуються до цього дійства і щороку в такий спосіб свідкують людям про спасіння через Господа нашого і Спасителя Ісуса Христа. Понад сто учасників фестивалю радісно та завзято прославляли Воскреслого Спасителя. Віршами, піснями, сценками та танцями служили учасники фестивалю всім присутнім в Бердичівському міському парку людям. Понад дві години весь час лунало над землею радісне вітання "Христос Воскрес! Воістино Воскрес!" Цього разу діти щиро дякували Бога за погоду яку дав Господь. два дні на протязі суботи та неділі, а ж до ранку понеділка вирувала негода, був вітер та дощ, який то лив як з відра, то притихав і тільки моросів, але за двоє суток така погода вже встигла змарнувати настрій дітям які хвилювалися, що може не відбутися фестиваль, так як планували проводити його на відкритій літній площадці в міському парку. Тож пасторам прийшлося доводити дітям та переконувати їх, що після їх ревної молитви воскреслий Христос перемінить погоду і назначене свято відбудеться. Доречі не тільки дітей потрібно було переконувати, а дорослих також. Але наш Господь Ісус милуючий та люблячий, Він почув молитви церков які кликали про Його милість та допомогу, і явив Своє чудо. На здивування багатьох на ранок понеділка перестав іти дощ, прийшло тепло і за якусь годину другу вже було сухо та по літньому тепло, і хоча не було сонця, але було дуже тепло. Люди дивувалися тому, що відбулося, а віруючі разом з дітьми дякували Бога, бо бачили Його чудо, та утверджувалися вірою в Господа Ісуса Христа. Всім учасникам фестивалю після їх виступу від Благодійної організації "Відкрите серце" було вручено подарунки з шоколаду та мяких іграшок. На завершення святкового дійства було запрошено на сцену тих учасників, які були на перших фестивалях і запропонували їм згадати, щось з репертуару пятнадцятирічної давності. Група братів та сестер виконали дитячу пісню, після чого до них приєдналися всі учасники цьогорічного фестивалю і разом виконали гімн "Боже я молюсь за Україну". Все, що відбулося цього разу, ще раз підтвердило що "Ісус Христос вчора, сьогодні і повіки Той Самий". Тож нехай допоможе нам Всемогутній Бог і надалі покладати свою надію лише на Нього.
                                                                                                                Валерій Влачига

      Дивитись відео