ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Вітання ювіляра

Передостанній день липня 2015 року дуже важливий для братів та сестер Житомирщини. Бо в цей день шістдесят років потому народився благословенний брат в Господі Володимир Миколайович Залізний. Пастор церкви «Вефіль» село Підгороднє що поблизу Бердичева, помічник єпископа з питань благодійності, адміністратор Благодійної організації «Відкрите серце». 60 - це трішки за полудень віку людського - японці недарма вважають найщасливішим рубіконом, адже позаду-безпорадність дитинства та юнацькі комплекси, а попереду - щедрі обжинки з набутих знань і досвіду. Низький уклін і найкращі вітання сьогодні адресуємо ювіляру. Єпископи Петро Залізний та Олексій Забєлін, а також пастори та служителі разом з працівниками та волонтерами Благодійної організації «Відкрите серце», прийшли привітати ювіляра. Тож сьогодні хочемо побажати Вам дорогий Володимире Миколайовичу своєю наполегливою працею примножувати здобутки на ниві Божій. Ви, часто показуєте приклад іншим в тому, як найсміливіші плани і мрії завдяки вашій добрій волі, націленості на творення втілюються в життя і примножуються. Тож залишайтесь завжди молодим душею, не розгубіть на життєвих перехрестях свій молодечий запал, будьте соціально активним, вірним своїм переконанням і, громадянській позиції. Щасти Вам в усьому! Квіти та вітання, а також молитва благословення. Кілька годин спілкування за святковим столом і ще молитва і ще благословення. Ми вдячні Богу за таких відданих служителів і благословенних працівників на ниві Божій.

Валерій Влачига

Хто ввірує й охриститься - буде спасенний

Під таким гаслом 18 липня 2015 року пройшло святкове богослужіння на березі чудового водоймища в селі Озадівка біля благодійного центру «Відкрите серце», поблизу Бердичева, що на Житомирщині. Того дня ця фраза запам`яталась присутнім на урочистості водного хрещення. Більше того, на березі річки пройшло невелике служіння, де віруючі звершували молитви та співали на славу Богові. Бог дав чудову сонячну днину. Брати та сестри прибули на берег щоб разом дякувати Господа та бути свідками як десятеро молодих людей, які в свій час прийняли слова Божого звернення в своє серце і вирішили, що будуть складати обітницю служити Богу чистою, доброю совістю. Єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін звернувся до присутніх зі Словом Божиим, а також дав настанову тим, які бажали заключити завіт з Богом через Святе водне хрещення по вірі. Після ревної молитви служителі Валерій Влачига та Іван Залізний зайшли до води і звершили таїнство хрещення. Після чого були знову настанови від служителів, тепер вже як новим членам Тіла Христового тобто Церкви, а також подарунок кожному, хто заключив завіт з Богом Святе Писання та чудові квіти. Слово настанови щойно хрещеним сказав також регіональний єпископ Петро Залізний. Потім перше в їх житті таїнство причастя Тіла і Крові Господа нашого Ісуса Христа. І знову вітання, вітання, та вітання. Житомирське Обласне Управління щиро вітає новонароджених членів Христової церкви і бажає яскравих моментів та наснаги в християнському житті.

Валерій Влачига


 

 

Єпископ Хмельниччини відвідав Полтавщину

« Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви. Був нагий і Мене зодягли ви, слабував і Мене ви відвідали, у в'язниці Я був і прийшли ви до Мене. (Матф. 25:35-36).
Єпископ Хмельниччини Олександр Вершигора з пастором церкви «Християнин» м. Камянець Подільська Валерієм Дубчак відвідали свого давнього друга та співпрацівника на ниві Божій пастора Вадім Мазяр на Полтавщині в прекрасному містечку Ганівка. До них приєднався і їх багаторічний друг з Києва пастор Володимир Керасіді. Ці давні друзі та співпрацівники на Ниві Божій, мають одну з гарних традицій зустрічатися разом для спільного спілкування та служіння Господу. На початку липня 2015 їх зустріч відбулася в м. Ганнівка на Полтавщині де багато років ефективно діє реабілітаційний центр, в якому знаходяться понад сто реабілітантів. Директор Вадім Мазяр є засновником цього закладу в якому дякуючи Богу звільнилося сотні душ від різних шкідливих звичок... Команда лідерів, бувших реабілітантів сьогодні вже служителі являються свідками реальних перемін... На протязі трьох днів служителі з Хмельниччини та Києва служили цій спільноті проповідуючи Слово Боже, та звершуючи молитви.
Також була чудова нагода поділитися своїми свідоцтвами в місці позбавлення волі. Приїхавши в колонію м. Кременчук нас радо зустріли брати які свого часу вже покаялися під час свого терміну та змінили свій спосіб життя. На протязі п'яти годин мали чудове спілкування з людьми які находяться «по той бік» волі. На закінченні згодилися що воля починається в нашому розумі, можна жити на волі та залишатися в рабстві, і навпаки відбувати покарання та мати повну свободу.
Прощаючись усі визнали, що Господь возвеличується у нашій спільній праці та єднані.

Олександр Залізний