ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Табір англійської мови

Тільки вчора, тобто в пятницю 31 липня 2015 року, завершив свою роботу черговий третій заїзд оздоровчого табору організованого Благодійною організацією «Відкрите серце». Табір розташувався в мальовничому куточку Житомирщини в селі Озадівка Бердичівського району. Ще починаючи з осені 2014 року працівники «Відкритого серця» розпочали підготовку до оздоровчого сезону, проводили зустрічі, семінари та тренінги і підбирали команду, яка б змогла взяти на себе відповідальність і провести оздоровчий сезон 2015р. Дійсно була підібрана чудова команда волонтерів, людей з відкритим серцем та щирими помислами та бажаннями послужити дітям. На протязі всього часу підготовки було організовано декілька скап конференцій з командою наших друзів із Канади, де дві команди знаходячись на різних континентах могли разом готуватися щоб цей оздоровчий сезон пройшов як найкраще. Директор табору Олена Миколаївна Силка та координатори Олексій Володимирович Забєлін і Сергій Васильович Юрчук, а також Тетяна Волотовська на протязі всього часу підготовки викладалися по повній щоб і команда, і організація, і дозвілля дітей були цікавими та різноманітними. Знаючи на перед, що команда з Канади у складі вісьмох молодих людей, буде разом з нашою командою працювати. Організатори попіклувалися так організувати розміщення дітей, щоб у кожній команді була одна людина з Канади, і щоб діти змогли вивчаючи в школі англійську мову поспілкуватися з носіями цієї мови. Результат був дуже вражаючий, було цікаво бачити наших дітей які намагалися говорити англійською, а Канадців які намагалися говорити українською. Але це принесло багато радості та веселощів. Було докладено максимум зусиль, щоб збільшити кількість кімнат, щоб покращити умови проживання, харчування та перебування дітей на території Благодійної організації «Відкрите серце». І вже сьогодні з упевненістю можна говорити що недаремно працювали організатори, бо понад триста дітей змогли оздоровитися та відпочити на протязі тільки липня, а ще планується оздоровити триста в серпні поточного року, і таким чином надіємося, що шістсот дітей оздоровимо цього оздоровчого сезону. Для них було організовано повноцінне п'ятиразове харчування. Щодня до нашого офісу, безперестанку телефонують батьки дітей, що, відпочивали і висловлюють щиру подяку організаторам і всім хто піклувався, щоб цей табір відбувся, бо їх діти повернулися радісні, веселі та щасливі. То ж нехай допоможе Господь щоб всі ті діти почувши в таборі через розповіді, пісні, ігри благу вістку спасіння, навернулися до Бога і були спасенними. Просимо разом з нами просити про це у Господа.



Олександр Залізний


Вітання ювіляра

Передостанній день липня 2015 року дуже важливий для братів та сестер Житомирщини. Бо в цей день шістдесят років потому народився благословенний брат в Господі Володимир Миколайович Залізний. Пастор церкви «Вефіль» село Підгороднє що поблизу Бердичева, помічник єпископа з питань благодійності, адміністратор Благодійної організації «Відкрите серце». 60 - це трішки за полудень віку людського - японці недарма вважають найщасливішим рубіконом, адже позаду-безпорадність дитинства та юнацькі комплекси, а попереду - щедрі обжинки з набутих знань і досвіду. Низький уклін і найкращі вітання сьогодні адресуємо ювіляру. Єпископи Петро Залізний та Олексій Забєлін, а також пастори та служителі разом з працівниками та волонтерами Благодійної організації «Відкрите серце», прийшли привітати ювіляра. Тож сьогодні хочемо побажати Вам дорогий Володимире Миколайовичу своєю наполегливою працею примножувати здобутки на ниві Божій. Ви, часто показуєте приклад іншим в тому, як найсміливіші плани і мрії завдяки вашій добрій волі, націленості на творення втілюються в життя і примножуються. Тож залишайтесь завжди молодим душею, не розгубіть на життєвих перехрестях свій молодечий запал, будьте соціально активним, вірним своїм переконанням і, громадянській позиції. Щасти Вам в усьому! Квіти та вітання, а також молитва благословення. Кілька годин спілкування за святковим столом і ще молитва і ще благословення. Ми вдячні Богу за таких відданих служителів і благословенних працівників на ниві Божій.

Валерій Влачига

Хто ввірує й охриститься - буде спасенний

Під таким гаслом 18 липня 2015 року пройшло святкове богослужіння на березі чудового водоймища в селі Озадівка біля благодійного центру «Відкрите серце», поблизу Бердичева, що на Житомирщині. Того дня ця фраза запам`яталась присутнім на урочистості водного хрещення. Більше того, на березі річки пройшло невелике служіння, де віруючі звершували молитви та співали на славу Богові. Бог дав чудову сонячну днину. Брати та сестри прибули на берег щоб разом дякувати Господа та бути свідками як десятеро молодих людей, які в свій час прийняли слова Божого звернення в своє серце і вирішили, що будуть складати обітницю служити Богу чистою, доброю совістю. Єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін звернувся до присутніх зі Словом Божиим, а також дав настанову тим, які бажали заключити завіт з Богом через Святе водне хрещення по вірі. Після ревної молитви служителі Валерій Влачига та Іван Залізний зайшли до води і звершили таїнство хрещення. Після чого були знову настанови від служителів, тепер вже як новим членам Тіла Христового тобто Церкви, а також подарунок кожному, хто заключив завіт з Богом Святе Писання та чудові квіти. Слово настанови щойно хрещеним сказав також регіональний єпископ Петро Залізний. Потім перше в їх житті таїнство причастя Тіла і Крові Господа нашого Ісуса Христа. І знову вітання, вітання, та вітання. Житомирське Обласне Управління щиро вітає новонароджених членів Христової церкви і бажає яскравих моментів та наснаги в християнському житті.

Валерій Влачига