ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




Христос Народився! Славімо Його!

 

Різдвяне зїздне служіння

Доброю традицією у нашому об'єднані стали з'їздні служіння, на які приїздять усі служителі і бажаючі брати та сестри церков Житомирщини, запрошуються спікери, а також приходять просто всі бажаючі послухати Боже Слово і бути частиною чогось великого. Саме завдяки такому бажанню до єдності перед Богом, подібні зібрання й отримали назву з'їздних служінь.
Нещодавно, а саме на третій день Різдва Христового, таке з'їздне служіння знову відбулось в приміщенні помісної церкви «Філадельфія» міста Бердичів пасторське служіння в якій несе Валерій Юрійович Влачига. Ще до початку богослужіння зал наповнили християни з різних церков так, що навіть довелось доставляти стільчики! Враховуючи те що, Різдво продовжувалось, присутні мали можливість разом співати Різдвяних пісень і таким чином ще раз радіти Божому подарунку для людства - народженню Господа Ісуса Христа.
Розпочав служіння Забєлін Олексій Володимирович єпископ по Житомирській області, який являється також старшим пастором помісної церкви «Філадельфія», де й відбувалось усе дійство. Початком усьому була спільна молитва до Отця Небесного, після чого пастор Олексій надав можливість прославити Народженого Спасителя наймолодшим братам та сестрам, тобто дітям. До речі всім присутнім на цьому богослужінні дітям, благодійна організація «Відкрите серце» надала чудові різдвяні подарунки. Ну а далі пастори по черзі вітали всіх присутніх оставляючи на згадку місце зі Слова Божого і закликаючи присутніх наповнюватися миром який приніс на землю Спаситель і просили нести цей мир туди де в ньому є потреба. А також група з помісної церкви «Філадельфія» смт Романів, які служили усім присутнім своїм співом та грою на музичних інструментах.Підводячи підсумки варто сказати, що це з'їздне богослужіння справді стало великим благословенням для тих, хто віднайшов час і прийшов для того, щоб поклонитись Богу. Воно тривало близько чотирьох годин, але потрібно зауважити, цей час сплинув дуже швидко і кожен мав нагоду насправді бути в школі Христа і перебувати у спілкуванні святих.

 


Рукопокладення служителів

Відзначити як окрему подію, варто рукопокладення на пасторське та дияконське служіння братів та сестер, які згодились нести цю досить не легку працю на своїх плечах. Ця визначна для них подія відбулась на третій день Різдва, девятого січня 2016 року на з'їздному служінні в приміщенні помісної церкви «Філадельфія» міста Бердичів пасторське служіння в якій несе Валерій Юрійович Влачига.
Одного разу, в першоапостольській церкві виникла ситуація, коли апостолам були потрібні помічники, які відповідали б за певні господарські справи в церкві, для того, щоб самі апостоли перебували в «служінні Слова». Саме тоді апостоли покликали решту учнів і було прийняте рішення: «виглядіть із поміж себе сімох мужів доброї слави, повних Духа Святого та мудрости, їх поставимо на службу оцю» (Дiї.6:3).
Іншими словами, для того що Євангеліє проголошувалось, потрібні були люди які б перебували в служінні Словом, а також ті, хто працювали свого роду у господарській сфері і вирішували б різні питання з церковного життя.
Отже, на пресвітерське служіння церкви «Хліб живий», що в місті Коростишів, було рукопокладено Демець Василя Михайловича та Оксану Степанівну. Тепер вони являються основними пасторами у цій помісній церкві. Інше подружжя - це Залізний Сергій Михайлович та Наталія Іванівна, які тепер будуть нести дияконське служіння в церкві «Філадельфія» смт Романів.
Новоспеченим служителям, настанови давав єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін. Ним було прочитано текст з послання до Тимофія третього розділу - напутнє слово всім хто прагне служіння, або вже знаходиться в ньому. Молитву благословення здійснювали: регіональний єпископ Петро Миколайович Залізний, єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін та помічник єпископа з питань дитячого служіння пастор Василь Олексійович Юрчук.
Житомирському обласному управлінню наших церков залишається лише ще раз привітати цих хоробрих учнів Христа, які готові не просто самотужки йти за Господом, а ще й вести за собою інших до престолу Його благодаті. Рясних Вам благословінь у праці на Ниві Божій!

Ольга Ганчаренко

 

В Новий Рік з молитвою

Думаю, для кожного з нас не секрет, що зустріч Нового Року являється одним з найбільших святкувань, на яке довго чекають, до якого довго готуються, і яке, нажаль, швидко закінчується... Молодь наших церков також не залишилась осторонь, і мала можливість відчути все навантаження тривалої підготовки до цього свята на власних плечах. Але все це не змогло зламати настрій молодих людей, а навіть сприяло покращенню дружніх відносин один з одним, що дало змогу ще краще зустріти цей 2016 Новий Рік. Сам  захід відбувався на території Бердичівської церкви «Філадельфія», пастором якої являється Влачига Валерій Юрійович. Все розпочалось з привітального слова, яке виявилося і словом настанови єпископа по Житомирщині Олексія Володимировича Забєліна. Гадаю, усі згодяться з тим, що смачна їжа завжди була й залишається невід'ємним атрибутом будь-якого свята. Молодь також мала можливість переконатись в цьому й куштувати смачні наїдки, які починались від різних закусок та бутербродів і закінчувались солодощами, фруктами та напоями. Варто згадати, що розстановка залу також відіграла важливу роль, так як усі присутні мали можливість вільно спілкуватись за власними столиками, а також спостерігати за підготовленою програмою, один з основних моментів якої була новорічна молитва, яка об'єднала близько сорока молодих сердець для того, щоб подякувати Господу за прожитий рік і попросити благословення на наступаючий. Одразу після молитви вся молодь подалась на передмістя, де безпосередньо й зустріли Новий Рік під запуски новорічних салютів. Варто висловити також окрему подяку всім тим хто готував різноманітні конкурси, а також приймав у них участь, тому що значною частиною програми були якраз подібні завдання як для окремих учасників, так і залу в цілому. Можна було ще раз переконатись у тому, що як у конкурсах, так і у нашому християнському житті без єдності і спільних дій, для досягнення єдиної цілі, обійтись дуже важко. І в принципі головною їх метою було бажання показати, наскільки важливо бути єдиними, і працювати на Божій ниві пліч о пліч, а не поодинці, до чого нас і закликає Біблія:«Але ви вибраний рід, священство царське, народ святий, люд власності Божої, щоб звіщали чесноти Того, Хто покликав вас із темряви до дивного світла Свого, колись не народ, а тепер народ Божий, колись непомилувані, а тепер ви помилувані!» (1Петр. 2:9-10). Але одним вечором все не обмежилось, тому першого січня 2016 року молодь знову наповнила зал церкви «Філадельфія», і усі разом мали можливість поклонитися Господу у молитві та прославленні, а знову подякувати за рік, який наступив. Далі усі присутні ділились враженнями, які встигли скластися під час святкування, більше того, вільно вносити свої пропозиції та ідеї стосовно подібних заходів, які надіємось, будуть проходити не менш плідно та радісно для всіх. Наостанок хочеться висловити величезну подяку всім тим, хто приклав немалих зусиль для того, щоб свято відбулося, таким чудовим, яким його можна було бачити.

Олександр Залізний

 

Спілкування служителів Житомирщини

В останню суботу грудня 2015 року пастори Житомирщини зібралися разом. Звісно не всі, а лише ті хто мали можливість, прибули щоб разом дякувати Бога та просити Божого благословення та Божої ласки. Єпископ по Житомирщині Олексій Володимирович Забєлін нагадав присутнім про те що їх зібрання відбулося якраз в той час коли християнський світ розпочав святкування Різдва Христового і тому пастори та служителі зверталися до Господа в молитвах подяки за народженого Спасителя, просячи миру та Божого милосердя для народу України. Протягом декількох годин служителі спілкувалися обговорюючи ті моменти з життя церков які необхідно було та молилися. Служителі ділилися наболілим та намагалися разом віднайти нові методи та способи праці на ниві Божій. В невимушеній та надихаючій атмосфері служителі не тільки спілкувалися, але і молилися разом, щоб і на далі Господнє благословення супроводжувало у життєвій дорозі, та просили Божої ласки та мудрості від Господа. На завершення зустрічі регіональний єпископ Петро Миколайович Залізний попросив служителів прикласти максим зусиль для проведення 2 та 3 січня 2016 року разом зі всією євангельською спільнотою бути в пості та молитві за Україну і перш ніж роз'їхалися служителі звершили молитву за мир та Божу ласку для України та прийняли рішення у всіх наших церквах в ці дні бути в пості та молитві перед Богом.

Валерій Влачига