ГАЛЕРЕЯ


КОНТАКТИ

Наша адреса: 
Вул. Паризької Комуни 58, місто Бердичів, Житомирська обл.

Поштова адреса: 
А/С 14, м. Бердичів, Житомирська обл., 13303

Телефони:
               
(04143) 4 42 89  тел/факc
(04143) 4 42 90

Електронна пошта (email)

СТАТИСТИКА



Асоціація Новомедіа


Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.

Locations of visitors to this page




«ПРОЩАЙ ЗИМА»

Багато років поспіль при церкві «Християнин» місто Кам'янець Подільськ, де пастором Валерій Дубчак, працює молодіжний «клуб - 180». В якому молодь та підлітки що відвідують церкву мають можливість готуватися та проводити різного роду подорожі, зустрічі та відпочинки. ...Залишалося декілька зимових днів, хоч справді вони зовсім не схожі на зимові, дощ, слякоть, туман... Під патронатом єпископа по Хмельниччині Олександра Вершигори молодь церкви «ХРИСТИЯНИН» не дивлячись на «погодні умови», які зовсім не надихали до відпочинку, підбадьорені єпископом довірятися Богу та покладати свою надію на Спасителя, зібралися та вирішили останні дні зими провести в гарному місці нашої країни КАРПАТИ. Замало зібратися, замало прийняти рішення, ще потрібно встати і почати рухатися. Молоді люди завжди рішучі, і цей раз також не був винятком. Вирушили до карпат. Дорога була досить тривала, буковина, прикарпаття і на кінець ціль досягнена «перевал немчич». Швидкий обід, поселення в готель і в гори. Декілька годин здавалося що все вже втрачено... Але Бог завжди вірний і дає відповіді на питання. Господь дав свою відповідь на молитви які були сказані задовго до подорожі, радості не було меж, молодь дякувала Богу бо почав падати великий сніг! В нашому житті дуже часто люди моляться, а самі не вірять в результат молитви, тільки Господь завжди чує та відповідає нам на нашу віру. Вечір подяки Спасителю та прохання і надалі супроводжувати під час відпочинку. І як свідчення того, що коли ми довіряємо Творцю, то Він влаштовує наше життя. Наступного дня Господь ще краще потурбувався за нас, ми все турбувалися і думали, як ми підемо в похід. Але прокинувшись вранці побачили чудо, ранкове сонячне проміння яке відблискувало на мороці. Прийняли рішення іти в похід в гори, напрямок був на одне з прекрасних живописних місць «протяті каміння», близько двох годин і ми добралися до цілі, прекрасне Боже творіння, це словами описати неможливо, це потрібно побачити.  Назад вже сил немає і тут знову молитви «БОЖЕ ДОПОМОЖИ...», позаду сімнадцять км. складної гірської дороги. Ледь прибувши в готель де вже чекала на нас смачно з любов'ю приготовлена домашня вечеря, після вечері не обійшлося без карпатської бані. На все, що відбувалося, і на цей відпочинок можна дивитися по різному, завжди є ті хто бачить досить багато негативу , але позитив перевершує все. Молодь об'єдналася, згуртувалася, більш подружилася... Сьогодні роблячи аналіз, кожен побачив Боже благословення в цьому проекті, надалі не перестаємо бути вдячними один одному, та найбільше Господу. Наступні проекти «молодіжного клубу-180», це літні табори, щорічний велопробіг і багато цікавого. Долучайтеся, разом цікавіше.
Дізнатися більше про клуб - 180 можна за тел.. 067 76 79 618 Олександр.

Валерій Дубчак

«Благодійна Бердичівщина»: у Бердичеві відзначили благодійників та волонтерів

В рамках Національної відзнаки «Благодійна Україна» вперше на землі Бердичівській пройшов конкурс «Благодійна Бердичівщина» - відзнака багатьох людей, організацій та фондів, які своїми справами допомагають ближнім, нужденним, роблять це від щирого серця, а не за «Дякую». Ініціаторами проведення конкурсу та його організаторами виступили Бердичівська молодіжна громадська організація «Фенікс» під керівництвом голови Любові Трибун та обласна громадська організація «Воскресіння» на чолі з головою Оксаною Трибун. Благодійну, безкорисливу пожертву багатьох жителів міста та району відзначили у таких номінаціях: благодійник - бізнес-компанія (у т. ч. підприємець), регіональний фонд (організація), благодійник - неурядова організація, дитяча або молодіжна спільнота, а також благодійна акція (програма, проект року), волонтер і народний благодійник. Вибір номінацій організатори погоджували із оргкомітетом Національного конкурсу. Волонтерство має кілька напрямів діяльності. Це і допомога пораненим військовослужбовцям, доправлення медикаментів на передову та у лікувальні заклади, придбання необхідних предметів, продуктів харчування та засобів гігієни, допомога у реабілітації військових та ін. Відзнаки дісталися тим людям, хто був небайдужим, милосердним, хто згуртувався для підтримки армії, хто переймався здоров'ям хворих, підтримував людей з особливими потребами, віддавав останню копійку, витрачав час, сили й здоров'я в ім'я Миру!
По підведеним підсумкам конкурсу переможцем у Номінації «Благодійник регіональний благодійний фонд (організація)» була представлена Благодійна організація «Відкрите Серце», яка отримала відзнаку за свою діяльність

Дивитись відео з ТРК "ВІК" 

Молодь за мир та єдність

Як вже увійшло в звичку, молодь з наших церков, яка відчуває потребу в Ісусі, знову зібрались, щоб поспілкуватися, поділитися своїми переживаннями.І знову ж радість на серці, що кілька десятків молодих людей може виділити свій дорогоцінний час, та ще й запросити своїх друзів, які ще не пізнали Христа, щоб побути разом в поклонінні, прославленні, почути Боже слово, взяти щось корисне для себе. Цього разу диякон помісної Бердичівської церкви «Філадельфія» Володимир Кліщук який відповідає за програму «захисти себе» запросив десяток молодих людей студентів на спілкування.  Темою  молитовної зустрічі, яка відбулася  22 лютого 2016 року, була – Єдність. Про єдність та мир нам свідкує Слово Боже в посланні до Галатів 3:28 «Нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі, ані жіночої, бо всі ви один у Христі Ісусі!» Тобто нам слово Боже розповідає, що неважливо яку помісну церкву ти відвідуєш, або в якій конфесії ти знаходишся, важливо те що Бог вмирав за нас всіх без виключення і лицемірства! Бог полюбив нас усіх задовго ще до нашого народження! Ми всі єдині в Ісусі Христі і являємося його тілом і знаємо, що якщо тіло не функціонує то воно мертве! Являючись працівниками на ниві Божій, християни повинні бути в єдності для кращого служіння Христу! Отже зрозумівши силу єдності, зустріч була наповнена Божою присутністю, та чудовою обстановкою, в якій молодь молилася та прославляла ім'я Боже. Протягом всього часу молодь спілкувалась, ділилась свідченнями, як Христос діє в їхньому житті, можна навіть сказати перебували в єдності, тому вечір пройшов на славу. І будемо сподіватися принесе багато рясних плодів та зміни на краще в нашій країні…

 

Олександр Залізний